cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 20. ZÁŘÍ - 26. ZÁŘÍ 2021

DEVĚT HOLÍ

Všeobecně tato karta znamená, že musíme zůstat ve střehu a být opatrní. Připomeneme si snad všechny špatné zkušenosti z minulosti. Teď však máme velkou šanci se zachovat jinak a prokázat, že jsme se nepříznivou zkušeností už poučili.

Zaměstnání: Tento týden bude celkem v napjaté atmosféře. Všichni mají tendenci se stáhnout hodně do sebe. Chybí vstřícnost a empatie. Nikdo nechce zbytečně utrácet. Veškeré jednání se odsouvají a posunují se i dodací termíny různých zakázek. Je tak možné, že se i my dostaneme do skluzu. Není vhodná doba k investicím ani k půjčování peněz. Čeká nás nepříjemná setkání, nevhodné návštěvy a kontroly z úřadů či vedení firem.

Vztahy: Ani ve vztazích nás nečeká nic moc hezkého. Lidé moc nekomunikují, ruší se schůzky a domluvené akce. Máme pocit, že všichni okolo nás jsou chladní a bezcitní. Hašteříme se s příbuznými a rodinou. Utápíme se v minulosti, nemůžeme zapomenout na staré rány a ublížená srdce. Jsme plní pochybností, podezřívaví a zranitelní. Ideální je odložit návštěvy a veškerá setkání, zvláště pokud se jedná o rande na slepo.

Zdraví: Náš zdravotní stav není úplně ideální. Celkově se necítíme úplně nejlépe. Ani po fyzické a ani po psychické stránce nejsme úplně v dobré kondici. Pozor na úrazy z nešikovnosti.

Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA