cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 20. ÚNORA DO 26. ÚNORA 2022

8 PENTAKLŮ

Tento týden budeme mít opravdu co dělat. Všeobecně nás čeká spousta práce. Budeme mít chuť být svědomití, máme vysoké cíle a ty se pokusíme i splnit. Naše úsilí bude také po zásluze odměněno.

Práce: Práce budeme mít nad hlavu. Musíme být pečliví, rozvážní a prozíraví ale i obezřetní. Sice už se začíná dobře dařit, ale ještě není vyhráno. Tento týden se nám povede získat pravidelnou a dlouhodobou činnost. Můžeme získat i nové zaměstnání. Odvedená práce bude přinášet odměnu nejen v podobě peněz, ale budeme mít i radost z toho, co vše jsme zvládli a jak moc se nám to povedlo. Věnujte se však práci na plno a nenechte se rozptylovat nepodstatnými věcmi. Velmi dobře se povede umělcům, lidem, kteří něco vyrábí rukama. Lidem, kteří pracují se dřevem a kovem, jako je výroba nábytku a uměleckých předmětů, či šperků. 

Vztahy: Tento týden je veliká šance, že se z někým nově seznámíme. Nově vzniklé vztahy budou mít šanci vydržet. Ale i o vztahy je nutné pečovat, rozvíjet je a být k partnerovi ohleduplní. Zvláště pokud nás trápí nějaké bolístky z minulých vztahů. Budeme mít tendenci vzpomínat na nepříjemné zkušenosti. Je ideální doba pohovořit s partnerem o něčem nepříjemném, co nás dlouho trápí a zapracovat tak na našem vztahu.  

Zdraví: Po zdravotní stránce se budeme cítit dobře. Bude nám fajn, jsme plni energie. Pokud se zotavujeme po nemoci či po nějakém zákroku, půjde vše dobře. Pozor na bolesti rukou, natažených svalů, zánětů šlach a karpálních tunelů. Pokud na to trpíte, nezapomeňte si dávat v práci pauzy a pravidelně procvičovat ruce.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA