cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 20. PROSINCE - 26. PROSINCE 2021

DVOJKA POHÁRŮ.

Všeobecně karta říká, že toto období si opravdu užijeme. Budeme prožívat hezké, láskyplné období, a to ve všech oblastech života.

Práce – Pokud již nemáme dovolenou a stále ještě pracujeme, čekají nás úspěšný týden. Konečně uzavřeme nějaké dlouhodobě rozjednané resty a rozjedeme důležitou spolupráci, která má velikou šanci být dlouhodobá. Také se nám povede vyjasnit nějaké nedorozumění s kolegy a celkově všude zavládne klid a harmonie. Všichni už budou mít sváteční náladu, a i zarytí odpůrci Vánoc budou mít chuť si užít opravdu klid a pohodu.

Vztahy – i přes to, že mají všichni co dělat a myšlenkami jsou u toho, abychom stihli vše do Štědrého dne, nepůjdou vztahy nijak stranou. Nezadaní, kteří jsou dlouho sami a touží po partnerovi, mají velkou šanci někoho potkat. Musíte tomu však jít trochu naproti a zkusit i nějaké netradiční seznámení. Pokud jste si dlouhodobě nebyli jisti, jak na tom s partnerem jste, i to se vyjasní. A i když to pro nás třeba nedopadne úplně podle představ, budeme to zvládat s velikou úlevou. Budeme šťastní.

Zdraví – Bohužel zdraví nás lehce potrápí. Jsme unavení a vyčerpaní. Pokud jsme se až doposud vyhýbali respiračním onemocněním, můžeme počítat, že nás zřejmě nemine. Také nás potrápí bolesti žaludku a žlučníku. Apelovat na to, abychom se nepřejídali, je ale asi v tomto období úplně zbytečné.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA