cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 2. SRPNA DO 8. SRPNA 2021

OSM MEČŮ 

Všeobecně tato karta značí nějakou nepříjemnou a svízelnou situaci, do které jsme se dostali většinou vlastní vinou. Máme pocit, že nevidíme žádnou cestu jak z této situace ven. Anebo jen nejsme schopni se sami pohnout. Je potřeba zůstat chvilku v klidu a počkat. Řešení se ukáže brzy. 

Práce: Tento týden se nikam moc neposuneme. Moc toho neuděláme ani nevyrobíme. Hodně naších spolupracovníků či dodavatelů bude mít zřejmě zavřeno a bude mít dovolenou. Nenakoupíme materiál, který potřebujeme. Jsme zahnáni do kouta a nemůžeme rozhodovat sami za sebe. Jsme nuceni dodržovat zákon a stanovy firmy, nemůžeme tudíž ani udělat snadná rozhodnutí či potřebné věci nahradit něčím jiným. Ideální je si naplánovat také volno anebo úklidy skladu a či inventury, které si zvládneme více méně udělat sami.

Vztahy: ani ve vztazích to nebude plně tak ideální, jak bychom si přáli. Ve vztazích vládne nedůvěra. A necítíme se úplně nejlépe. Rádi bychom byli jinde a případně i s někým jiným. Pokud jsme se něčím vůči partnerovi nezachovali úplně férově, budeme trpět pocitem viny. Snažíme se potlačit negativní vlastnosti, které máme anebo naopak děláme, že toto chování nevidíme u partnera. Zároveň se bojíme jednat, abychom nepřišli i o nefunkční vztah.

Zdraví: pozor na úrazy končetin, zlomeniny, vyvrknuté kotníky. Dodržujte dopravní předpisy a buďte zvláště opatrní za volantem.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA