cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 2. LEDNA - 8. LEDNA 2023

MÍRNOST

Všeobecně tato karta znamená, že budeme mít co dělat udržet věci alespoň trochu pod kontrolou a nebude to vůbec jednoduché. Jedná se o poměrně nestabilní týden a energie všeho budou mít velké výkyvy. Proto budeme nakonec vděční, pokud se nám povede udržet vše ve zlatém středu. Pozor na havárie s vodou.

Práce - Extrémy budou vládnout opravdu všem odvětvím našich životů. Tento týden budeme muset projevit notnou dávku diplomacie, taktu a sebezapření. Budeme bojovat s nechutí a leností a zároveň s netrpělivostí a náladovostí. Bohužel nejen u okolí, ale i sami u sebe. Pokud chceme být úspěšní, musíme dát na správné načasování. Nesmíme nic podcenit, něco vynechat, ale ani uspěchat. Všichni budou hodně vynervovaní a budeme mít co dělat vyhnout se konfliktům a možná i fyzickému napadení. Při jednání se nebojte počkat. Tento týden platí raději počkat, než něco uspěchat. Velmi dobře se bude dařit vodařům, instalatérům a elektrikářům. Všem, kdo pracují s vodou, vyrábí nápoje a pracují s vodními zdroji.

Vztahy - Energie ve vztazích by mohly být šťastné a harmonické. A to jak partnerské, tak i přátelské. Ale je naprosto nutné nechat lidi žít. Vychutnejte si přítomnost okamžiku. Nic neřešte, partnera ani rodinu do ničeho netlačte. Vše má svůj čas. V kamarádských vtazích může přeskočit jiskra a můžou snadno přerůst do milostné sféry. Šanci na úspěch a štěstí mají i nově vzniklé vztahy nebo právě uzavřená manželství.

Zdraví - Tento týden budeme řešit ve svém těle krevní a látkovou výměnu. Můžeme si lehce očistit ledviny a játra. Činit by tak měli jen zdraví jedinci.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA