cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 2. KVĚTNA DO 8. KVĚTNA 2022

ŠESTKA POHÁRŮ 

Všeobecně nám tato karta říká, že nás čeká týden vzpomínek a nostalgie. Některé budou i velmi nepříjemné. Máme však velkou tendenci si je idealizovat a zapomenout na to, jak se vše skutečně událo. Zavzpomínejme, ale nenechme si tím ovlivnit současnost. 

Práce: Tento týden nás hodně potrápí naše minulost. Budeme moci kalkulovat a vyhodnocovat. Jak moc jsme se poučili a kam jsme se posunuli. A to, co jsme nezvládli, se nám teď vrátí jako bumerang. Zkontaktují nás významní lidé z minulosti. Vyhledají nás staří klienti, které jsme již hodně dlouho neviděli a mysleli jsme si, že už na nás zanevřeli. Budeme mít šanci poměřit své síly a schopnosti s někým, kdo nás kdysi porazil. Pokud jsme na sobě pracovali a jsme schopni využít správně své zkušenosti, máme šanci vyrovnat skóre. Velice dobře se bude dařit všem umělcům, povede se jim načerpat dobrou inspiraci k tvoření. Dobře se povede i po finanční stránce. Nikoho neodsuzujte na základě prvního dojmu a nepomlouvejte. Nikdy nevíte, kdo zrovna bude chtít vaší spolupráci nebo naopak koho budete jednou poltřebovat vy sami. 

Vztahy: Je na čase si přestat stýskat, lpět na minulosti a ukončit nefungující vztahy a dávné lásky, které máme tendenci si příliš idealizovat. Porovnáváme je ze současností a často si tak bráníme v nových vztazích a kazíme se i ty, které již máme. Vyjasní se nějaké nesrovnalosti, které nás dlouho trápily.   Vládne poměrně hezká energie, celkově se cítíme dobře a pevni v kramflecích, a tak nás tyto nepříjemnosti nedokážou tolik rozhodit. Vědomě bychom měli jít tedy těmto nepříjemným, ale naprosto nutným zásahům naproti. Musíme vše staré a nefunkční ukončit nejen v sobě, ale i s aktéry těchto vztahů. V rodině, ale i s přáteli nám bude dobře, budeme se cítit milovaně a užívat si pocit bezpečí. 

Zdraví: V tomto týdnu se nám připomenou staré zranění, zlomeniny a jizvy. Mohou nás bolet zuby a hrozí riziko projevení dědičných chorob.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA