cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 2.11. - DO 8.11.2020

KARTA ČTYŘKA MEČÚ

V praxi to znamená, že i tento týden pro nás bude ve znamení pasivity, nucené pauzy, doby na zotavenou, vynuceného klidu, a spousta z nás bude mít i nadále znemožněné aktivity.

Práce - máte celkem náladu být akční. Bohužel spousta z vás pracovat nemůže. Energie této karty vám radí využít této nucené pracovní pauzy k přemýšlení a plánování příštích pracovních kroků. A pokud přece jen stále pracujete, nenechejte se zbytečně rozhodit špatnou náladou. Zůstaňte v klidu a míru jak s kolegy, klienty , ale i s konkurencí. Předchozí období bylo poněkud náročné a teď je šance si trochu odpočinout. Stejně vás teď nečeká žádné převratné období a proto není dobré se vrhat do nějakých velkých změn. Zatím pouze přemýšlejte. Jednat budete až později. V tomto období zbytečné neutrácejte a do ničeho velkého neinvestujte, peníze si ponechte pro lepší příležitost.

Vztahy - ani po vztahové stránce to tento týden nebude žádná velká sláva. Všichni budou spíše uzavření do sebe. Budete si často připadat osamoceni a odloučeni, i když některým z vás to bude vyhovovat a raději budou trávit čas sami se sebou než s partnerem a rodinou. Karty ani nedoporučují s partnerem nic řešit, A i když budete mít chuť vytahovat staré spory. je zbytečné se v těchto dnech ještě doma dohadovat. Ani po sexuální stránce si moc neužijete, vůbec není vhodné se pouštět do nějakých experimentů. Ani nově vznikající vztahy se nebudou nějak extra rozvíjet. Dokonce můžete mít i pocit, že se vám protějšek vyhýbá a schovává se před vámi.

Zdraví - všeobecně se tento týden budete cítit spíše nezdravě než zdravě. Jste vyčerpaní, unavení a celkově bez nálady a energie. Nejradši byste zalezli a jen si četli nebo koukali na televizi. Klidně to udělejte. Pokud nic nemusíte, odpočívejte. Doslova a do písmene si dejte pauzu od všeho, co vás vyčerpává.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA