cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 19. PROSINCE DO 25. PROSINCE 2022

ESO POHÁRŮ

Všeobecně tato karta znamená nějakou příležitost nebo nový počátek. Jedná se počátek něčeho, co potěší vaše srdce. Pocity tohoto týdne budou krása, harmonie, vnitřní mír, radost, spokojenost , štěstí a počátek lásky. Pozor však na přecitlivělost.

Práce: tento týden nás bude práce více než těšit. Možná to je i blížícím se Štědrým dnem, ale každou svou činnost budeme vnímat spíše jako poslání a bude vše dělat s láskou. Složíme úspěšně zkoušky, naše projekty a plány dopadnou výborně. Uzavřeme úspěšně blížící se konec roku a splníme si nějaký svůj pracovní sen. Dařit se bude všem umělcům, všem tvůrčím činnostem, cukrářům a prodejcům všech možných druhů nápojů včetně čaje a kávy.

Vztahy: Ve vztazích nás čeká krásný prožitek. Nezadaní mají velikou šanci potkat partnera, počínající vztah bude opravdu vřelý a máme velikou šanci se zamilovat. Může se opravdu jednat o začátek šťastného partnerství. I dlouhodobé vztahy budou plné lásky a štěstí a krásných prožitků. V rodinách bude panovat klid, otevřenost, vřelost a příjemná atmosféra. Prožijeme opravdu krásný Štědrý den a vánoční čas.

Zdraví: Cítíme se dobře jak po fyzické tak i po psychické stránce, jsme sice přepracovaní, ale je nám fajn. Jsme plodní a ženy snadno otěhotní. Pokud plánujete miminko, je ideální čas. Pozor na přejídání a přesycenost nápoji.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA