cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 19. DO 25. DUBNA 2021

KARTA MÍRNOST

Všeobecně tato karta naznačuje, že se budeme za každou cenu snažit vše udržet v nějaké určité rovnováze. Tento týden bude poměrně nestabilní a veškeré energie budou mít velké výkyvy. Proto budeme nakonec vděční, pokud se nám povede udržet vše v tzv. zlatém středu. Pozor na havárie s vodou. 

Práce - budeme muset projevit notnou dávku diplomacie a sebezapření. Budeme bojovat s nechutí a leností a zároveň s netrpělivostí a náladovostí jak u okolí, tak i sami u sebe. Do slova a do písmene půjdeme z extrému do extrému. Pokud chceme být úspěšní, je nutné vše správně načasovat. Nesmíme nic podcenit, takže nic vynechat, ale ani uspěchat. Všichni budou značně napjatí, proto hrozí zbytečné konflikty a dohady. Při jednání se nebojte počkat. I absolutně protichůdné názory a představy se mají šanci sjednotit. Velmi dobře se bude dařit vodařům, instalatérům a elektrikářům a vůbec všem, kdo pracují s vodou, vyrábí nápoje a pracují s vodními zdroji. 

Vztahy - energie ve vztazích budou šťastné a harmonické. A to jak partnerské , tak i přátelské. Vychutnejte si přítomnost okamžiku. Nic neřešte, partnera ani rodinu do ničeho netlačte. Momentálně byste dosáhli akorát tak zbytečných dohadů a hádek. Vše má svůj čas. V kamarádských vtazích může přeskočit jiskra a mohou snadno přerůst do vztahů milostných Šanci na úspěch a štěstí mají i nově vzniklé vztahy nebo čerstvě uzavřená manželství.

Zdraví - tento týden budeme řešit ve svém těle krevní a látkovou výměnu. Je vhodný čas pro očistu ledvin a jater. Činit by tak měli jen zdraví jedinci. Dále je vhodná doba i pokud plánujete jakékoliv očkování.

Mějte krásný týden.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA