cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 19. ČERVENCE DO 25. ČERVENCE 2021

SPRAVEDLNOST

Všeobecně tato karta značí objektivnost, pravdu a určitou spravedlnost. V praxi to znamená, že se nevyplatí podvádět, lhát ani nic zatajovat. Je dobré ctít tradice a pravidla, zachovávat lidskou slušnost. Více méně budeme sklízet, co jsme zaseli.

Práce: Tento týden nebude nijak extra náročný na práci. Ale budeme se muset hodně snažit vycházet s lidmi a vše velmi důkladně promýšlet. Jednat racionálně a logicky a poctivě. Pokud budeme podepisovat jakékoliv smlouvy, brát si půjčky či uzavírat jakýkoliv obchod, je naprosto nutné důkladně pročíst veškeré smlouvy a nejlépe se poradit s právním zástupcem. Velmi dobře se bude dařit advokátům, soudům, právníkům, exekutorům a všem úřednickým činnostem. Pozor na jakékoliv porušení zákonů.

Vztahy: Tento týden bychom měli zůstat opravdu féroví, objektivní a chovat se ke všem rovnocenně. Pokud partnerovi nebo blízkým něco tajíte, raději řekněte pravdu hned, než se ji dozvědí nějakým nepříjemným způsobem. Jakékoliv neshody a problémy s lidmi ve svém okolí vyřešte tento týden a to i věci z hluboké minulosti.

Zdraví: Tento týden dbejte o své ledviny. Preventivně zkuste ledvinovou kůru.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA