cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 18. DO 24. LEDNA 2021

KARTA ŠEST HOLÍ

Tento týden bude velmi úspěšný. Budeme doslova zažívat vítězství v každé situaci. Zvláště pokud se jedná o situace, které už se snažíme dlouho vybojovat. Očekávejte dobré zprávy.

Práce - po pracovní stránce zaznamenáme hodně úspěchů. Čeká nás ocenění, může se jednat i o povýšení, ale i možnost získání nového místa. Mohli bychom si přilepšit i po finanční stránce. Je však nutné neusnout na vavřínech. Některé ocenění totiž získáme předčasně nebo trošku neoprávněně. Měli bychom i nadále dokazovat, že jsme toho hodni a že si to právem zasloužíme. To, co si už dlouho přejeme, se nám může podařit. Je třeba být velkorysí, odvážní, ale nesmí se nic přehánět.

Vztahy - vztahy budou mít zelenou. Zvláště ty nově vznikající. Povede se velmi dobře seznámit dlouhodobě nezadaným a tyto vztahy by měly být dlouhodobé. Sňatky, které se uzavřou v tomto období, budou mít pevné základy a dlouhého trvání, mají šanci, že budou trvat celý život. Partneři se budou vzájemně doplňovat a budou si navzájem oporou.

Zdraví - tento týden je opravdu nutné mít co nejvíc pohybu a dělat maximum pro své zdraví. Je ideální doba začít cvičit , hubnout a překonávat nějaké své zlozvyky. Vše půjde velmi snadno a budeme maximálně úspěšní ve svém snažení.

Přejeme úspěšný týden.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA