cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 18. DO 24. DUBNA 2022

KOLO ŠTĚSTÍ 

Tento týden nás všeobecně čeká čas plný překvapení a osudových zvratů, které nejenže vůbec nepředpokládáme, že by mohly nastat, ale nemůžeme je ani ovlivnit nebo jim zabránit. Nejednou nás napadne rčení o božích mlýnech.

Práce: Tento týden bude plný nevšedních příležitostí. Jedná se o úplně nepředpokládané možnosti a šance, které budou přicházet naprosto nečekaně. Je potřeba se jich okamžitě chopit, nebudou se totiž už opakovat. Věci se dají všeobecně do pohybu, a to co jsme již považovali za „mrtvé“, s čím nešlo dlouhodobě hnout a co nás opravdu trápilo, se najednou vlivem štěstěny a zásahu osudu vyřeší v náš prospěch. Dobře se povede směnárnám, bankám, hazardním hráčům a Casínům. Mohli bychom vsadit a vyhrát. Prosperovat budou také obory, které souvisí s automobily – jejich výrobou a prodejem. Bude se dařit i prodeji prstenů a náramků. Zkrátka vše, co se točí nebo má kruhový tvar – pofrčí. Přivydělají si také vlastníci kolotočů, ale povede se sportovcům, kteří se zabývají míčovými hrami. A na míčové sporty si můžeme i vsadit. Měli bychom být úspěšní a vyhrát.

Vztahy: I co se týče vztahů poznáme velký zásah shůry. Tento týden budou naše vztahy velice proměnlivé – chvilku dobré, chvilku špatné. Dlouhodobě nezadaní mají velkou šanci na obrat ve štěstí a počátek vztahu, o který dlouho stojí. Naopak vztahy, které se dlouho potýkaly s neúspěchy a hádky, se tento týden nejspíš ukončí. Ti, co se snažili dlouhodobě něco ukrývat, lhali a podváděli, budou díky „náhodě“ odhaleni a potrestáni shůry. Cesta, kterou se ve vztazích vydáme, je velmi důležitá až osudová. Lidé, kteří nám nově vstoupí do života, budou pro nás velmi důležití a mají pro nás poslání. Setkání s nimi je doslova osudové.

Zdraví: I co se týče zdraví, budeme se potýkat z jeho kolísavostí. Chvilku se cítíme dobře a chvíli, jako by se o nás pokoušela choroba. Potrápí nás dědičné choroby nebo staré úrazy a neduhy. Pozor na jízdu v autě – hrozí autonehody a z nich vzniklé úrazy.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA