cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 17. DUBNA DO 23. DUBNA 2023

KRÁL POHÁRŮ

Tato karta všeobecně značí kultivovaného, vzdělaného muže, který se zajímá o umění a vědu.

Pro nás však karta značí, že tento týden bude plný empatie, citu, slušnosti a starostlivosti. Nejen, že se tak bude chovat naše okolí k nám a my se tak budeme muset chovat ke svému okolí, ale i my sami k sobě. 

Práce: Tento týden nás čeká poměrně příjemný týden. Spíše než abychom byli aktivní, budeme se nechat unášet proudem. Budeme dávat hodně na svoje pocity a intuici. Mohli by se nám splnit naše dlouhodobé přání a sny. Máme velikou šanci se potkat s někým inspirativním, naučit se od něj nějakým dovednostem, získat inspiraci a posunout se tak dál. Velice dobře se teď bude dařit všem umělcům, spisovatelům, vědcům. Prodejcům umění, galeriím, ale i hercům v divadlech atd. Zvýší se zájem o kulturu a návštěvy různých akcí. Navštivte kurz a může být úplně z jiného soudku, než je zrovna vaše pracovní zaměření. Upevníme si vztahy se šéfy, učiteli a celkově se staršími muži než jsme mi sami, kteří jsou pro nás pracovně důležití. 

Vztahy: Tento týden nás čeká období plné citů a naplnění láskou. Někdy budeme přecitlivělí až sentimentální. Mnoha ženám vpadne do života pokušení v muži, který bude lehce starší, lehce nespolehlivý, přesto plný lásky. Může to být i bývalý partner. Bohužel toto pokušení nám nefunkční vztah s partnerem nezpraví, ba naopak , budeme mít leda pocit viny v sexuální oblasti. I jinak velmi dobré a funkční vztahy můžeme vylepšit. Zkuste se ještě více vcítit do partnera. Neostýchejte se vyjádřit své city a pocity. Promluvíte si s partnerem na jiné úrovni, než normálně a více se k sobě přiblížíte. 

Zdraví: Tento týden se budeme cítit dobře a plni energie. Dbejte na dostatečný pitný režim, pozor na prostydnutí ledvin a močového měchýře.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA