cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 17. DO 23. KVĚTNA 2021

KARTA ŠEST PENTAKLŮ

Všeobecně tato karta znamená, že pro nás tento týden bude velmi dobrý. Vše, co budeme činit, by mělo mít příznivý vývoj.

Práce - tento týden by se nám mělo dařit velmi dobře a to hlavně po finanční stránce. Naše snaha a pevná vůle, kterou jsme v minulosti měli, přinese ovoce. Čeká nás nečekaný příjem peněz, dostaneme odměnu, můžeme peníze jen tak třeba nalézt na ulici či vyhrát. Neměli bychom však kvůli výhře zbytečně riskovat. Není ale moc vhodná doba si peníze půjčovat, ani někomu půjčovat. Měli bychom však přispět potřebným. Nemusí to být nutně finanční obnos, může se jednat o fyzickou pomoc nebo charitativní akci. Pokud totiž budeme velkorysí a dobrosrdeční, úspěch se dostaví vzápětí.

Vztahy - tento týden vztahy projdou lehkou prověrkou. Pokud totiž žijeme ve vzájemné toleranci a úctě, budou naše vztahy požehnané i nadále. Hůře dopadnou takové, kde se cítíme využíváni. Vztahy, kde nic nedostáváme a pouze do nich investujeme energii a cit, ukončíme. Tento týden budeme mít velkou šanci přesně poznat, kdo je skutečný přítel a kdo ne. Rovnováha musí být zachována v každé oblasti našich životů. 

Zdraví - v tomto období bychom měli více odpočívat a dávat si pozor na to, co jíme. Dodržování vyvážené stravy je na místě. Stres, nedostatek vitamínů a strava z fast foodů by se mohla podepsat nejen na naší fyzické stránce, ale i na psychice. Je ideální doba začít se cvičením, meditacemi a hubnutím. Ne však ve smyslu diet, ale jde spíše o určitý pořádek, který si učiníme sami v sobě, ve vztazích, v práci, v jídelníčku, v denním režimu, zkrátka ve všech oblastech života.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA