cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 17. -23. LEDNA 2022

7 PENTAKLŮ

Celkově nás čeká týden plný zkoušek. Jak se říká, budeme sklízet plody své práce. Rádi bychom vše hned, ale vše má svůj čas a my musíme projevit spoustu trpělivosti. Jakékoliv urychlování čehokoliv skončí katastrofou. 

PRÁCE: Podle všeho by se nám mělo konečně líp dařit. Začínají se objevovat první vlaštovky našeho úspěchu. Růst je pomalý, ale jistý. Jsme hodně líní a netrpěliví. Bojíme se, že se věci přeci jen tak dobře nepovedou a my budeme neúspěšní. A právě tento moment musíme překonat. Pokud se teď necháme unést energií porážky a neúspěchu, zkazíme veškeré snažení předchozích dní. Studenti můžou očekávat ještě poslední, ale dost náročné zkoušky v tomto pololetí. Tento týden bychom si měli lehce finančně přilepšit. 

VZTAHY: Tento týden se budeme hodně zabývat sami sebou a svými resty. Na vztahy jako takové už nám nějak moc nezbývá energie. Než bychom řešili současné starosti a trochu se snažili, máme tendence se spíše patlat v minulosti. Druhé jakoby ignorujeme nebo naopak vyvoláváme hádky a spory. Nově vzniklé vztahy potřebují hodně času. Netlačte na protějšek, nebo před vámi uteče. 

ZDRAVÍ: Tento týden by se mohly projevit neduhy z naší minulosti. Potrápí nás zažívání, staré úrazy a jizvy. Pozor také na bolesti zubů.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA