cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 16. ZÁŘÍ DO 22. ZÁŘÍ 2024

DESET PENTAKLŮ

Tento karta všeobecně představuje určitý vrchol. Jsme v období stability, máme solidní základ, na kterém můžeme stavět. Prožíváme dobrý týden a to jak v rodině tak v práci.

Práce: Tento týden by nás všeobecně měla čekat hojnost a bohatství. Nejedná se jen o finance, ale i dobré myšlenky a nápady. Naučíme se něčemu novému a důležitému, co obohatí naše vědomosti. Čeká nás vhodná doba pro změnu zaměstnání, či povýšení. Můžeme si finančně přilepšit. Uzavřít výhodný obchod. Sami můžeme něco výhodně koupit, či získat. Pokud pracujeme v rodinném podniku, začne se finančně dařit i našemu podniku. Pozor na jakýkoliv druh hazardu a závislosti v tomto směru. Pokud budeme hrát a sázet, přijdeme o peníze. Velmi dobře se bude dařit podnikatelům, drobným farmám, domácím výrobcům různých pochutin, drobných dárků a uměleckých předmětů. Také se bude dobře dařit hazardu a lichvám.

Vztahy: Vztahy jsou stabilní, zaběhnuté a dlouhodobé. Domov a rodina bude tento týden na prvním místě. V rodině si budeme vzájemně pomáhat. Dokonce i finančně. Čeká nás klidné a plodné období. Můžeme založit rodinu, ženy snadněji otěhotní. Období přeje sňatkům a novým vztahům. Pozor na zloděje, vykradení aut či domů. Hlídejte si své věci.

Zdraví: Tento týden nás patrně potrápí obezita a nemoci s ní spojené. Bolesti žaludku, střev a žlučníkové záchvaty. Pozor na přejídání a přemíru alkoholu.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA