cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 16. LEDNA DO 22. LEDNA 2023

VELEKNĚŽKA

Obvykle tato karta značí ženu - matku nebo partnerku. Nás však zajímá všeobecný význam karty, který v podstatě nebývá negativní. Tento týden bude poměrně příjemný a pohodový. Ale pozor na naše vlastní pocity. Nenechte se ovládnout melancholií a smutkem.

Práce - Po pracovní stránce si budeme všímat hlavně sami sebe. Možná budeme působit lehce samolibě nebo zahloubaně, ale ono to není úplně na škodu. Je potřeba dokončit resty, věnovat se úklidu a dávat do pořádku papíry apod. A co se týče nových projektů, tak je nechat trošku samostatně plynout. Právě teď se vyplatí počkat na správný okamžik a nezasahovat do děje. Uklidit bychom měli nejen svůj prostor a uspořádat pracovní prostředí, ale je potřeba uklidit i v sobě. Trošku se zamyslet nad budoucností, meditovat, vymyslet nové strategie a postupy, naučit se něčemu novému. Je ideální doba na vzdělávání, kurzy, nezávislost a rozvíjení soukromého podnikání. Dobře se povede studentům, učitelům, vědcům, lékařům, psychologům , profesím souvisejícím s výukou a bádáním. Knihkupectvím, ale i hlídacím agenturám a uklízecím službám.

Vztahy - Ve vztazích dojde k určitému porozumění dlouhodobého vývoje a k rozuzlení a vyjasnění nějakých starších špatně pochopených situací. Budeme se snažit pochopit chování nejen partnera, ale i ostatních členů rodiny a přátel. Do konce bychom mohli přijít i na nějaké dlouho ukrývané tajemství. Jsme velmi vnímaví. Můžeme se setkat i z určitým věšteckým snem či s rozvíjením intuice jako takové. Pokud vás dlouho trápí nějaký nedořešený rozhovor s partnerem, či nutnost nějaké změny do hloubky, je ideální čas na mluvit a řešit. Vše proběhne v klidu, v pohodě a v dobré náladě. 

Zdraví - Po zdravotní stránce by se měli mít na pozoru hlavně ženy. Jedná se o nemoci ženských pohlavních orgánů. Nemusí to však znamenat pouze negativní zdravotní stav. Je ideální období začít s léčením neplodnosti, plánování početí a umělého oplodnění. Celkově bychom si měli všichni dávat pozor na prochladnutí, záněty močového měchýře a ledvin. Také nás můžou potrápit vysoké teploty.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA