cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 16. KVĚTNA DO 22. KVĚTNA 2022

MÍRNOST 

Tato karta nám všeobecně říká, že budeme mít pocit určité stagnace. Ale nenechte se mýlit. Věci pouze běží svým tempem, a tak je to naprosto správně. Pro nás to znamená projevit určitou dávku trpělivosti a taktu a přizpůsobit se situaci.

Práce – Po pracovní stránce musíme vynaložit více úsilí. Vše totiž nepůjde tak samo, jak jsme si v poslední době zvykli. Je potřeba být hodně taktičtí, občas ustoupit a jak se říká: „volit menší zlo“. Věci běží více méně podle plánu, ale už je načase stanovit další postup, až bude nynější dílo hotovo. Udržujte si odstup, buďte objektivní, diskrétní. Pokud se vám v práci někdo nebo něco nelíbí, raději to teď úplně neřešte. Na radikální projevy není vhodná doba. Zbytečně neutrácejte, je lepší zaujmout spořivější režim. Dobře se povede vodohospodářství a oborům pracujícím s vodou a tekutinami.

Vztahy – Vaše vztahy jsou víceméně harmonické a poklidné. Užívejte si tento poklid a zbytečně nikoho nepruďte. Tento týden stejně nikoho k ničemu nedonutíte. Ani děti k učení, ani partnera k práci. Nechejte jim své tempo. Hledejte zlatou střední cestu, a to i v plánování dovolených a způsobu trávení volného času. Je sice ideální čas na práci na zahradě, ale raději doporučuji nějaký pěkný rodinný výlet. Nově vzniklé vztahy mají sice pomalejší tempo, ale je to tak naprosto v pořádku. I ve vztazích teď platí, že vše má svůj čas a nic se nesmí uspěchat.

Zdraví – Pokud vás trápí dlouhodobé zdravotní potíže, mělo by teď dojít k vylepšení a dost možná i k uzdravení. Velmi dobře se povede i léčitelům a alternativním medicínám. Úspěch by měli zaznamenat i laboratoře, které se zabývají vývojem nějakých léků či léčebných prostředků. Velmi dobře se osvědčí různé lázeňské procedury a masáže. Je ideální doba na zkrášlování těla, ale i duše.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA