cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 15. DO 21. ÚNORA 2021

KARTA DEVĚT HOLÍ

Celý tento týden budeme mít tendence být ke všemu a všem velmi nedůvěřiví. Cítíme se být ohrožení a tak se snažíme schovat někam do sebe. Buďme na pozoru. Tyto situace jsme již zažili, máme zkušenost z minulosti a pokud budeme ostražití, vyvarujeme se potížím.

Práce - máme velké pochybnosti o všem, co se v současné době děje okolo nás. Patrně nás čeká nepříjemná návštěva od vedení firmy, či negativní klient, který se nás pokusí nachytat na švestkách. Pokud budeme bdělí, prudiči nemají šanci. Momentálně není vhodná doba na velké investice a uzavírání důležitých smluv. Očekávejme překážky snad ve všem, o co se snažíme. Jednání na úřadech a u soudů také neproběhnou úplně hladce.

Vztahy - otevíráme staré rány a nejsme schopni se přes to přenést. Tato překážka nám brání rozjet nový vztah, ale i posunout se i v dlouhodobém vztahu. Jsme podráždění a snažíme se vyvolávat hádky. Cítíme se ublížení a ještě z toho obviňujeme okolí. Naše ego trpí. Máme tendenci se uzavřít do sebe. Tento týden raději s partnerem nic důležitého neřešte a zbytečně nic nehroťte.

Zdraví - celkově jsme oslabení a necítíme se dobře. Jsme unavení, trápíme se a trpíme depresemi a úzkostmi. Jsme náchylní chytnout jakoukoliv nemoc. Je nutné dodržovat veškerá hygienická pravidla.

Přejeme hodně sil a nezapomeňte, s úsměvem jde všechno lépe.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA