cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 15. DO 21. BŘEZNA 2021

KARTA KRÁL PENTAKLŮ

Tato karta obvykle značí osobu staršího muže. Učitele, otce, šéfa , někoho, kdo je starší než my. V podstatě nás čeká konečně normální týden. Budeme praktičtí, pragmatičtí a autoritativní.

Práce - potkáme spolehlivé lidi a konečně se nám začne dobře dařit. Finančně si přilepšíme a dokonce by se mohlo jednat i o stabilní stav. Prokážeme totiž svoji obchodní zdatnost a to bude oceněno stejně jako naše píle, odvaha a inteligence.  Pozor na podvody, lstivost a špatné úmysly. Takové chování bude ihned odhaleno. Buďte poctiví a raději vyčkejte, není kam spěchat.  Studenty může lehce potrápit matematika a jiné vědy, které jsou založeny na číslech. Když ale věnují dostatek času přípravě, uspějí.

Vztahy - tento týden už budou energie ve vztazích srovnané a trvalé. Nezadané ženy potkají pohodového a vyrovnaného muže, staršího , než jsou ony samy a budou mít velkou snahu s tímto mužem utvořit pár. Bohužel se může často jednat o zadaného muže. Partneři, kteří v těchto dnech uzavřou sňatek , se dočkají šťastného a materiálně zajištěného manželství. Ve vztazích to bude jiskřit, zvláště pánové budou mít velkou chuť na sex a budou toužit po zpestření v této oblasti života. Pozor na přehnanou žárlivost, mnohdy neoprávněnou.

Zdraví – tento týden jsou to muži, kdo by se měl mít na pozoru, a to před vyčerpáním, úbytkem energie, záněty močových cest a prostaty.

Přejeme krásný a pohodový týden.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA