cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 15. - 21. SRPNA 2022

5 HOLÍ 

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká pěkný boj, hádky a soupeření. Spousta z nás se bude potýkat s osobní krizí. Cítíme nutnost změn, ale nemáme potřebnou sílu. V každé životní oblasti přijde nějaká výzva nebo zkouška, ale zvládnout ji musíme jen mi sami.

Práce: Po pracovní stránce nás čeká konkurenční boj, poměříme síly s kolegy a jinými firmami. Dost možná můžeme čekat i nějakou „hru“ od nadřízených, kteří si touto formou budou zjišťovat, jak obstojíme v dalších obdobích. Připravte se na rivalitu a nepříjemnou, hašteřivou a pomlouvačnou atmosféru. Nenechejte se od nikoho vyprovokovat a zůstaňte v klidu v každé situaci. Není dobrý čas na půjčování peněz, hrozí ztráty osobních věcí.

Vztahy: Ve vztazích nás čekají spory a diskuze s partnerem, či rodinou. Bohužel ani zde se nevyhneme konfliktům. A ty hrozí i mezi přáteli. Zvláště po konzumaci alkoholu. Zmatky a náš vnitřní boj o dodržení našich zásad nám připraví spoustu chmurných myšlenek a trápení. Také možná pár bezesných nocí. Nenechávejte si své myšlenky pro sebe a narovinu řekněte, čeho se bojíte a co vás trápí. Diskutovat o všem za včas je nejlepší varianta, jak se vyhnout zbytečné scéně. Pozor na zbytečné žárlení na partnera.

Zdraví: Po zdravotní stránce nás spíše potrápí psychika, ale buďte opatrní i na úrazy. Zvláště pozor na autonehody.



 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA