cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 14. DO 20. PROSINCE 2020

KARTA ČTYŘKA PENTAKLŮ

Tento týden je celkově ustrnulý. Snažíme se mít ve všem přehled, ale jde nám to poněkud hůře. Jsme zmateni, čekáme na jasné znamení. Bohužel to moc na nějaké vyjasnění nevypadá. Zaujímáme neutrální postoje a za každou cenu se snažíme chránit své majetky a duševní vlastnictví. Potřebujeme nutně pocit jistoty, ale ani tento týden ho ještě mít nebudeme.

Práce: Naše výsledky se ani zdaleka nepřibližují cílům, které jsme si dali. Naše pracovní situace není úplně jasná a je dost těžké se v této situaci nějak postavit problémům čelem. Snažíme se nějak proplout, abychom pokud možno nic nepokazili. Musíme si přesně uspořádat pracovní dobu a postupy a převzít iniciativu. Je vhodné ponechat pevně zaběhnuté pořádky. Není na místě zbytečně riskovat a investovat. Bohužel nás možná čekají i ztráty. Nadřízení projeví své sklony k pedantství a někdy až k šikaně. Také nás pobaví někteří kolegové, kteří se budou moct přetrhnout, aby mohli lézt šéfovi až pomalu za krk.

Vztahy: I ve vztazích jsme opatrní. Nejsme ochotni dát moc šanci novým vztahům. Máme přehnané nároky na partnera. V některých vztazích hrozí upínání se jednoho partnera na druhého, mocenské hry a využívání či zneužívání partnera, které by mohlo přerůst až v tyranii, která se v tomto týdnu projeví, pokud se jeden z páru ve vztahu drží hlavně kvůli prospěchu. Máme strach ze změny a raději zůstaneme v nefunkčním vztahu, než abychom se posunuli dál.

Zdraví: Tento týden bude naše zdraví celkem stabilní. Může nás jen trošku potrápit bolest v krku, ale to je v tomto období běžné. Pozor na bolesti zad a jejich zablokování. V tomto týdnu by se nám mohlo velice dobře začít shazovat přebytečná kila, nebo se zbavit nějakých zbytečných zlozvyků. Takže kdo se chystá pustit do diety, nebo praštit s kouřením, směle do toho, nastal ten správný čas.

Přejeme krásný předvánoční čas.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA