cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 14. - 20. LISTOPADU 2022

HVĚZDA

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká dlouhodobě příznivý vývoj událostí. Naděje zůstává, a i když je možná období, kdy se nám nedaří úplně nejlépe, události tohoto týdne ovlivní pozitivně budoucí vývoj všeho a dopadne to podstatně lépe, než čekáme.

Práce: Tento týden nás čekají poměrně dobré vyhlídky. A to, co vypadalo opravdu zle a beznadějně, se nakonec docela povede. Dosáhneme slávy a osobního uznání. Vymyslíme nové projekty, dokážeme velmi dobře předpovědět vývoj událostí. Bohužel dosažení cíle bude ještě dlouho trvat. Naše intuice, která nás tento týden provází, se ukáže v budoucnu jako velmi dobrá. Kroky, které teď podnikáme vypadají nejistě, ale jsou nesmírně důležité. Teď je potřeba využít hlavně talent, nadání, intuici a smysl pro krásu. Jsme natolik silní, že energii, sebedůvěru a pozitivní vibrace, můžeme rozdávat i svému okolí. Dobře se bude dařit hudebníkům, spisovatelům, astrologům a astronomům, léčitelům, ale také šperkařům, sklářům, uměleckým kovářům a jiným designérům. I obory související s krásou a zkrášlováním budou mít hodně napilno. Kadeřnictví, kosmetičky, módní návrhářky, butiky a obchody s módou a módními doplňky budou mít velmi pěkné tržby.

Vztahy: V dlouhodobých vztazích budeme cítit spíše přátelské energie než zamilovanost, ale budeme se cítit dobře. Potkáme nové lidi, kteří nám teprve v budoucnu zajistí důležité setkání a spojení. Tento týden budeme prožívat spíše platonické a beznadějné lásky než nová milostná vzplanutí. Ale to neznamená, že nejsme na dobré cestě k tomu potkat životního partnera. Nenechte se ukolébat názory falešných přátel. Buďte k sobě upřímní. Páry, které dlouhodobě plánuji a snaží se o dítě, můžou v tomto týdnu konečně uspět.

Zdraví: Tento týden se budeme cítit dobře a jsme plní energie. Máme velikou šanci se zbavit dlouhodobých neduhů. Přestat kouřit, začít s dietou apod. Tak vzhůru do toho.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA