cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 13. ÚNORA DO 19. ÚNORA 2022

VĚŽ

Všeobecně karta znamená, že něco v našem životě skončí. Jedná se o konec, který bude náhlý, nepříjemný a definitivní. Budeme z toho hodně překvapení a nešťastní. Pokud se však pořádně zamyslíme, zjistíme, že jsme se sice chtěly daných věci držet za každou cenu, ale měli ukončit již dávno sami.

Práce: Po pracovní stránce nás čekají náhlé změny, problémy a nečekané události. Naše plány selžou a my budeme muset značně přehodnotit budoucí kroky. Vše, co jsme stavěli na špatných základech, se zhroutí. Dost možná se na pracovišti pohádáme, ukončíme pracovní poměr. Měli bychom být velmi opatrní na peníze a na to, co děláme. Můžeme pokazit práci, zničit výrobní nástroje, apod. Nic není však tak horké, jak se to uvaří. Můžeme učinit i velký průlom. Ukončit definitivně nepříjemné a dlouhodobé období. Ukončit staré struktury. Dobře se bude dařit pyrotechnikům, demoličním pracím, hasičům, záchranářům, elektrikářům a vulkanologům.

Vztahy: Po vztahové stránce nás čeká poměrně rušný týden. Čekají nás hádky, boje, skandály a rozepře. V nefunkčních vztazích to bude bohužel často znamenat i rozchod či rozvod. Naopak pokud se již dlouho trápíme a konáme nějaké kroky k ukončení, čeká nás osvobození z tíživé situace. Ani všeobecné mezilidské vztahy nebudou nijak růžové. Propuknou nové boje, revoluce a nastanou další katastrofy a otřesy půdy. Pozor na fyzické útoky a hrozící ztrátu svobody.

Zdraví: Ani po zdravotní stránce to nebude úplně ideální. Spousta z nás onemocní. Hrozí úrazy, předčasné porody, operace a úmrtí. Buďte na sebe opravdu opatrní.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA