cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 13. PROSINCE - 19. PROSINCE 2021

KRÁLOVNA MEČŮ

Tato karta obvykle značí nějakou ženu – Matku, milenku, šéfovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Obvykle je to autoritativní, chladná ale chytrá žena, která ovlivňuje náš život. Všeobecněji nám karty říkají, že nás čeká týden, kdy budeme ve všech oblastech života muset projevit nejen inteligenci, logiku a důvtip, ale i odhodlanost a sílu vytrvat.

Práce – Tento týden se na pracovištích budou dít velké věci. Počítejte s kontrolami, a to buď od vedení firmy anebo od úřadů. Nenechte se do ničeho zviklat ani natlačit, kam nechcete. Mějte svůj rozum a dejte na intuici. Buďte upřímní, spravedliví a kritičtí, a to i sami k sobě. Buďte asertivní. Pomalu a v klidu prosazujte svoji pravdu. Komunikací půjde vyřešit hodně nedorozumění. Pamatujte však, že jediná vaše povinnost je zůstat čestní a věrní ke svým životním postojům.

Vztahy – Manipulátoři budou chtít vládnout i v našich soukromých životech. Kamarádky, tchýně, matky, sestry, partnerky, každá si bude chtít prosadit svoje za každou cenu. Nenechte si jimi ovlivňovat názory, domácnost a už vůbec ne milostné vztahy. I když jsou přesvědčené, jak moc to myslí s vámi dobře a nebudou se chtít nechat jen tak odbít. Osamělí muži mají velikou šanci potkat ženu, kterou budou doslova uchváceni. Bohužel to hrozí i u zadaných můžu. Nezavdávejte tak zbytečně doma příčinu partnerovi k nevěře. Nežárlete a zbytečně neprovokujte partnera. Pánové, pokud udržujete milenecký poměr, je víc než pravděpodobné, že vaše milenka se pokusí udělat cokoliv proto, aby zaujmula místo oficiální partnerky.

 Zdraví – Veselá mysl je půl zdraví. A to bude platit i tento týden. Ideální čas je na takzvané vyčištění mysli. Meditace, jóga, sauna a jakékoliv zkrášlovací a odpočinkové procedury vám udělají neskutečně dobře na duši.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA