cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 12. ZÁŘÍ DO 18.ZÁŘÍ 2022

VELEKNĚŽKA

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká poměrně příjemný týden. Očekávejte příznivý průběh všech událostí. Užijeme si příjemné babí léto.

Práce – Většina z nás se bude snažit dělat svojí práci nějak o samotě a po svém. Nemáme úplně náladu na ostatní kolegy a na jejich rady. Chceme mít čas si něco nového přečíst nebo se vzdělat a zdokonalit v tom, co nás baví. Zřejmě natrefíme i na nějaký fígl, co nám ulehčí práci v budoucnu. Budeme spíše dokončovat staré resty, věnovat se úklidu a dávat do pořádku papíry a podobné. Povětšině budou všichni zahledění lehce do sebe, ale ne zle. Spíše jsme zamyšlení a hledíme si svého. Pokud se snažíme být nezávislí a rozvíjet soukromé podnikání, povede se nám dobře. 

Vztahy – Ve vztazích dojde k určitému porozumění dlouhodobého vývoje a k rozuzlení a vyjasnění nějakých starších špatně pochopených situací. Budeme se snažit porozumět chování nejen partnera, ale i ostatních členů rodiny a přátel. Do konce bychom mohli přijít i na nějaké dlouho ukrývané tajemství. Jsme velmi vnímaví. Můžeme se setkat i s určitým věšteckým snem či s rozvíjením intuice jako takové. Pokud vás dlouho trápí nějaký nedořešený rozhovor s partnerem, či nutnost nějaké změny do hloubky, je ideální čas na mluvit a řešit. Vše proběhne v klidu, v pohodě a v dobré náladě.

Zdraví – Po zdravotní stránce by se měli mít na pozoru hlavně ženy. Jedná se o nemoci ženských pohlavních orgánů. Nemusí to však znamenat pouze negativní zdravotní stav. Je ideální období začít s léčením neplodnosti, plánování početí a umělého oplodnění. Celkově bychom si měli všichni dávat pozor na prochladnutí, záněty močového měchýře a ledvin.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA