cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 12. DO 18. DUBNA 2021

KARTA ŠEST POHÁRŮ

Tato karta značí, že se ozve někdo nebo něco z minulosti. Může se jednat jak o prožitou situaci, tak i o osobu, kterou jsme již dlouho neviděli. Budeme muset něco dořešit, dopovědět..., něco, co jsme tenkrát nestihli, ale ve skrze by se mělo jednat o příjemné setkání a vzpomínání.

Práce – tento týden se pracovně asi moc nepřetrhneme. Můžeme si dovolit lehkou naivitu a hravost. Některé projekty a úkoly bychom mohli snadno dotáhnout do konce. Značně by nám to ulehčilo něco, co jsme již v minulosti vypracovali a nebo jsme se na tom podíleli. Vyplatí se čerpat inspiraci a znalosti z dávných dob. Zavzpomínejte na staré nápady a sny a realizujte je. 

Vztahy - i vztahy budou tento týden ovlivněny minulostí. Může se jednat o karmické záležitosti, prožitky z dětství a nebo se nám do života vrátí osoby, které jsme již dlouho neviděli, např. bývalí partneři, kolegové či spolužáci . Pro většinu by to měla být příjemná setkání a pokud musíme něco dořešit, dopadne to pro nás dobře. Přestaneme lpět na minulosti. Předchozí zklamání nás opustí, udobříme se a budeme se cítit šťastní. Doslova a do písmene se uklidní bouře, mnohé se vyjasní a my můžeme být v klidu a bez starostí. Je veliká šance, že se nově zamilujeme. 

Zdraví - mohou se opakovat nemoci, které jsme už někdy prodělali a možná už jsme na ně dávno zapomněli. Mohou nás doběhnout i dědičné choroby. 

Přejeme příjemný týden.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA