cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 12. ČERVENCE DO 18. ČERVENCE 2021

7 PENTAKLŮ

Všeobecně tato karta znamená, že budeme lehce bojovat sami se sebou. Jsme lenošiví, bez nálady a do ničeho se nám nebude chtít. Vše, co může, se zdrží, nebo se to nějakým způsobem lehce nepovede.

Práce: Tento týden se průběh všeho, na čem jsme pracovali, zpomalí nebo úplně zastaví. Důvod nebude úplně hned zřejmý. Není úplně nutné se hned obávat neúspěchu a házet hned flintu do žita. Prostě není úplně vhodná doba. Věci potřebují mít svůj klid. Jakékoliv snahy o zrychlení, by vedli ke zmaru. Je potřeba se obrnit trpělivostí a nechat všemu přirozený průběh. Dařit se bude drobné a titěrné manuální práci. Také opravám všeho do domácnosti.

Vztahy: Tento týden se hodně zamyslíme nad svými vztahy, ale měli bychom si hlavně přiznat své chyby. Neustále od svého okolí a partnera něco očekáváme, ale co na oplátku dáváme mi jim? Vědí vůbec, co vlastně chceme? Dáváme dostatečně srozumitelně najevo, jaké máme úmysly? Nebo naopak vedeme jen prázdné řeči a skutek utekl? Je dobré vše hluboce promyslet, než začneme s partnerem něco řešit. Tento týden budou stejně všichni více méně ponořeni do sebe a chtějí mít svůj klid. Na rozhovory není vhodná doba. Hrozí zbytečné hádky.

Zdraví: Tento týden bude náš zdravotní stav stabilizovaný. Jsme unavení, ale fyzicky v pořádku. Těhotné ženy by na sebe měli být velmi opatrné a hodně odpočívat.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA