cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 11. ŘÍJNA - 17. ŘÍJNA 2021

MILENCI

Všeobecně tato karta znamená pozitivní období, lásku a zamilovanost. Ale také období rozhodování. Odpověď na naše otázky je ano.

Práce: Všechny zkoušky a úkoly, které tento týden máme, dopadnou dobře. Dostaneme velmi lákavou a zajímavou nabídku. Budeme muset rozhodovat srdcem, ale i hlavou, a to v naprosté rovnováze. Přijmutí nové nabídky totiž bude znamenat opustit něco ze současného života a to bez možného návratu. Řiďte se hlavně intuicí, ať je naše rozhodnutí správné. Nesmíme však dlouho váhat, nabídka nebude trvat dlouho.

Vztahy: Vztahy by měli být všeobecně velmi dobré a láskyplné. Čeká nás hezké setkání, příjemná společnost a možnost se zamilovat. Potkáme nového partnera a čeká nás velké rozhodnutí, zda setrvat ve stávajícím vztahu anebo podlehnout novým svodům. Pozor, aby nás okouzlení nepobláznilo natolik, abychom neudělali neuvážené rozhodnutí. Svazky uzavřené v tomto období mají šanci na dlouhou budoucnost.

Zdraví: Celkově popřemýšlíme o našem životním stylu. Je ideální čas začít s dietou a očistou těla. Pozor na srdce, cholesterol. Hrozí také záněty ledvin a plicní potíže.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA