cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 11. DO 17. LEDNA 2021

KARTA TROJKA PENTAKLŮ.

Tento týden budeme těžit ze svých dovedností a budeme se moci přiučit něčemu novému. Čeká nás růst a pokrok. Vstupujeme do nového životního období. Cítíme se dobře a bude nám fajn.

Práce: tento týden se bude dařit všem manuálním profesím. Můžeme se pochlubit, co umíme. Budeme úspěšní při skládání různých zkoušek. Velice dobře se bude dařit studentům. Uzavřou se nové smlouvy a započnou se nové spolupráce. Je možné si i novou práci najít. Smlouvy, uzavřené v tomto období budou úspěšné pro obě strany a trvalé.

Vztahy: ve vztazích můžeme dosáhnout velkého pokroku. Povede se nám překonat krizi a dořešit nějaké nepříjemné dohady z minulosti. Promluvíme si a naplánujeme si společné kroky do budoucnosti. Sklízíme tak trošku to, co jsme zaseli, ale pokud je to v horším slova smyslu, můžeme hodně zmírnit průběh událostí. V nově vznikajících vztazích se budeme učit s partnerem sžívat. Jsme rádi s přáteli a dostane se nám i možnost se s někým nově seznámit, což nemusí být jen seznámení milostné.

Zdraví: všeobecně by se nám mělo dařit poměrně dobře. Najdeme si zábavu nebo začneme holdovat sportu, díky kterému se nám povede hubnout a dělat něco pro své zdraví. A ještě k tomu nás to bude bavit. Je ideální období pro tvorbu jídelníčku a zbavování se zlozvyků.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA