cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 11. DO 17. DUBNA 2022

ESO HOLÍ 

Všeobecně nám karta říká, že tento týden budeme mít doslova plný nových příležitostí a s tím přicházejících změn. Spíše to budou počínající náznaky toho všeho a budeme se muset hodně snažit, prokázat svojí vůli a tvořivost.

Práce: Tento týden nás po pracovní stránce čeká jedno velké překvapení. Můžeme být velmi úspěšní, budeme mít možnost a šanci se realizovat a prokázat svůj talent. Dozvíme se důležité informace a dostaneme nové podněty. Je ideální čas na školení, získání nových dovedností, přijdeme se zajímavými nápady a inovacemi. Podepíšeme nové smlouvy, nastolíme jiné pracovní pořádky. Pokud plánujeme rozjet nový projekt, začít podnikat či něco otvírat, je ideální čas. Všeobecně se dobře povede tvůrčím činnostem, pěstitelům, zemědělcům a zoologickým zahradám. Povede se něco vyšlechtit nebo rozmnožit nějaký ohrožený druh zvířete. Lidé se budou chtít bavit, a tak se povede dobře i barům, restauracím a zábavným podnikům a místům, kde se poskytují sexuální služby. 

Vztahy: Tento týden bude zajímavý i po vztahové stránce. Všeobecně máme chuť do života a chceme si užívat. Můžeme potkat lásku na první pohled, čeká nás milenecký románek. Oživíme dlouhotrvající a uvadající vztah. Využijte těchto energií a naplánujte s partnerem nějaký výlet. Pozor na nevěry a nechtěné otěhotnění. Naopak – pokud plánujete potomka, je ideální čas. Pokud jste rozhádaní s partnerem, řešíte dlouhodobé spory a neshody v rodině, převezměte iniciativu a dejte vše do pořádku.

Zdraví: Jsme vitální, plní síly a máme energie na rozdávání. Můžeme se uzdravit z nemocí, které již máme nebo se zbavit nějakých neduhů a závislostí. Je ideální čas na hubnutí. Pozor na sexuálně přenosné pohlavní choroby.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA