cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 11. ČERVENCE DO 17. ČERVENCE 2022

POUSTEVNÍK 

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká lehce pošmourné období. Budeme se cítit velmi osamělí a smutní. Oproti tomu se nám však bude velmi dobře dařit, pokud máme plánované nějaké kurzy. Jakákoliv forma vzdělání bude tento týden mít úspěch.

Práce – tento týden nebude moc přát obchodníkům a lidem pracujícím s penězi. Lidé nebudou mít náladu utrácet za světské věci. Spousta z nás přehodnotí svůj dosavadní postoj. Je dost možné, že vycouváme již skoro podepsaných smluv. Stáhneme se z obchodního jednání, cukneme od koupi dražších věcí. Opustíme od pronájmu prostor nebo koupě nemovitosti. Naopak dobře se povede léčitelům, esoterikům, prodejcům knih a vědeckých publikací. Hojně vyhledávané budou všechny možné kurzy a možnosti, jak se naučit něčemu novému a více se vzdělat. Také se bude velmi dařit programátorům a opravářům drobných věcí.

Vztahy – tento týden bude mít většina z nás náladu se někam zašít. Vůbec nemáme chuť se moc setkávat s lidmi anebo prostě nebudeme mít šanci. Budeme se cítit smutně a sami, a to i pokud budeme z celou rodinou nebo s partnerem pohromadě. V nově vznikajících vztazích jsou průtahy. Není možno se sejít a posunout se tak dál. Izolace tak pro mnohé z nás bude spíše i nedobrovolná. Zkuste si odpočinout, přečíst dobrou knihu a relaxovat.

Zdraví – tento týden nás potrápí různá stará zranění, zlomeniny a jizvy. Můžou nás bolet klouby. Starší lidé se budou cítit doslova jako by je přejel parní válec. Pozor také na trávení a bolesti žaludku a střevní potíže. Rozhodně je vhodné držet dietu a jíst pouze lehkou stravu a velmi střídmě.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA