cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 10. DUBNA DO 16. DUBNA 2023

MÁG 

Všeobecně nám tato karta říká, že tento týden budeme spíše přemýšlet o tom, co v budoucnosti dělat, než abychom přímo konali. Máme velikou potřebu mít věci úplně pod kontrolou. Budeme si mapovat terén a zvažovat, zda máme dostatek zkušeností a schopností si plnit své cíle. Do všeho se ale zároveň budeme opravdu nutit. Pozor na nervozitu a trému.

Práce: Pokud chceme tento týden opravdu uspět, je potřeba být velice kreativní a velmi iniciativní. Cílevědomost bude naše hlavní doména. A bude nás to stát hodně úsilí. Tento týden se nám nejenom povede uzavřít nové obchody a smlouvy, ale připravit se i cestu k dalším transakcím do budoucna. Vše máme krásně na dosah, jen to musíme patřičně uchopit. Dostaneme příležitost ukázat, co umíme, jen si tu šanci musíme vhodně vykomunikovat. Do klína nám bez iniciativy nic samo nespadne. Buďte opatrní, abyste se nenechali v manipulovat někam, kam nechcete. Ani vy samotní nepoužívejte manipulaci a intriku na cestě k úspěchu. V tomto týdnu se bude velice dobře dařit všem umělcům, řečníkům, diplomatům, politikům a obchodníkům. Také se bude dobře dařit všem kteří vyučují cizí jazyky nebo překladatelům. 

Vztahy: Co se týče vztahů máme tento týden potřebu mít nad partnerem nadvládu. Za každou cenu se snažíme dostat partnera, tam kde ho chceme mít. Pokud řešíme s partnerem nějaký problém ,je lepší být hodně aktivní, komunikativní a vycházet partnerovi vstříc, než používat intriky. Nejlepší by bylo nachystat partnerovi nějaké milé překvapení, relax a nějakou romantiku. Nezadaní mají šanci potkat protějšek, který je bude hodně přitahovat až fascinovat. Osmělte se a nenechte si ujít příležitost na seznámení.

Zdraví: v tomto období jsme hodně vitální, máme dost životní energie. Ataku virů bychom mohli docela dobře ustát. Pokud jsme již nemocní, budeme mít hodně sil na uzdravení. Potrápí nás onemocnění hlasivek.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA