cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 10. DO 16. SRPNA

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 10. DO 16. SRPNA

KARTA 10 HOLÍ

Tato karta nám všeobecně říká, že nás čeká celkem nepříjemný týden. Budeme mít pocit přetížení, psychické i fyzické únavy, stresu a neúspěchu. Není vhodná doba na řešení právních a jiných sporů. Hrozí prohra. Nepůjčujte nikomu peníze, ale ani vy sami neriskujte žádné velké výdaje. Neuzavírejte žádné smlouvy ani závazky, které nemáte dlouhodobě rozjednané.

Práce: máme toho moc, nezvládáme. Dostali jsme mnoho úkolů. Jsme doslova zahlceni požadavky. Přesto, že vydáváme všechno , je situace neřešitelná. Hodně z nás dostane chuť se na to prostě už vykašlat. Lidé, kteří nejsou v práci dlouhodobě spokojení, si uvědomí, že takhle už to dál nejde a je nejvyšší čas odejít. Bohužel, zatím není kam. Ještě je nutné nějaký čas vydržet. Nové úkoly se také nedají zvládnout tak, jak si přejeme. Vydržte, dejte si pauzu, počkejte na vhodnější čas.

Vztahy: tento týden se projeví krize i v jinak fungujících vztazích. To, co jsme dlouho přehlíželi a neřešili, teď najednou nějak nejde a máme potřebu to řešit hned. Přepadá nás pocit osamělosti. Máme mnoho úkolů a minimální čas na osobní život. Štve nás spousta věcí. Pozor na unáhlené řešení konfliktů. Ani vaše okolí nebude úplně dobře naladěné a hrozí zbytečná agrese. Pokud jste chtěli dlouhodobě něco ukončit a pořád jste nenacházeli odvahu a měli jste tendenci to odkládat, počítejte s tím, že tento týden pro vás bude opravdu definitivní.

Zdraví: pozor na úrazy pohybového ústrojí, hlavně zad a páteře. Blokace krku a zad nás opravdu potrápí. Pokud chodíte cvičit, nepřehánějte to s výkony. Hlídejte si také oči. Pozor na záněty a poškození zraku od slunce apod. Citlivé jedince potrápí i psychika a nemoci s ní spojené. Pány pak může potkat i selhání při milostných hrátkách.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA