cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 10. DO 16. KVĚTNA 2021

KARTA KRÁL PENTAKLŮ

Všeobecně tato karta značí osobu muže. Buď staršího, než jsme my sami nebo vysoce postaveného ve společnosti. Nás však bude více zajímat energie této karty. Ta nám říká, že celý tento týden budeme hledat hlavně jistotu a prosperitu.

Práce - tento týden se bude velmi dobře dařit soukromému podnikání. Hlavně mužům, kteří jsou manuálně zruční, poctiví a pracovití. Všeobecně dobře se povede stavebním firmám, prodejcům nemovitostí a prodejcům nábytku a dalšího vybavení domácností. Hodně lidí bude toužit nejen po praktických věcech, ale i po luxusnějších kouscích do svých domů. Také obchodníci, kteří obchodují na burze si hodně přilepší. Ovšem, musí zůstat naprosto praktičtí a nohama pevně na zemi. Pozor na svody ke snadným příjmům. Zrovna tak se nám nevyplatí jakákoliv závist, snaha někoho ošidit, chovat se hrubě nebo chamtivě, či někoho chtít uplácet. Oceněna bude poctivá, tvrdá dřina a znalosti v oboru.

Vztahy - vztahy budou i nadále celkem pohodové. Mezi lidmi stále panuje dobrá nálada a celkem dobré budou i vztahy na pracovišti. Jsme obklopeni věrnými přáteli, na které je spolehnutí. Pokud máme však v rodině nebo ve svém okolí panovačné muže, dají nám tento týden zabrat. Jejich sklony k žárlivosti a majetnictví způsobí nejednu hádku. Nově vznikající vztahy by měly mít lehce pomalejší vývoj a je to tak dobře. Tento týden není dobré nikam spěchat. Ke všemu novému, co nám přichází do života, máme totiž stejně tak trochu nedůvěru.

Zdraví - pozor na bolesti zad a kloubů, namožené svaly a pracovní úrazy, zejména končetin.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA