cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 10. ČERVNA DO 16. ČERVNA 2024

KRÁL HOLÍ

Tato karta značí muže, otce, partnera, šéfa, zpravidla je starší než my. Bývá to muž činu a vůle. Nás však zajímá všeobecný význam této karty. Tento týden si stůjte za svým cílem a nebojte se se prosadit. Buďte neochvějní.

Práce: Po pracovní stránce nás tento týden čeká podnikavost, nadšení a temperament. Budeme dynamičtí a sebevědomí. Snadno překonáme všechny překážky a nástrahy a půjdeme si za svým. Budeme moci uplatnit svůj organizační talent a vize. Dost možná se nám dostane i možnosti se dostat na vyšší post. Tento týden také můžeme očekávat kontroly od šéfa či vedení. A budeme muset opravdu prokázat svou odbornost, zodpovědnost a nepřemožitelný postoj. Pozor na naše ego, ale i na ega kolegů. Pokud je někdo z našich kolegů, klientů či vedení panovačný, pyšný, tvrdohlavý a mají tendenci zneužívat moc, budeme mít náročný týden. Velice dobře se bude dařit všem mužským vedoucím pracovním pozicím, ale i ženám, které tyto profese vykonávají. Zvláště pak soudcům, advokátům, hlasatelům, politikům, zemědělcům a všem, kteří něco pěstují ve spojitosti s půdou. Také architektům, stavitelům a developerům a všem kteří se zabývají prodejem půdy a domů.

Vztahy: V dlouhodobých partnerských vztazích budeme mít důvod být na svůj protějšek a celkově na svůj vztah pyšní. V partnerství jsme věrní a partnerem jsme dostatečně zaujatí a je to vzájemné. Nezadané ženy mají velikou šanci potkat partnera, je však nutné opustit od nereálných představ o partnerovi nebo od konkrétního partnera, který je zadaný. Ušetříme si zklamání a setkáme se s osobou, která je by pro nás do budoucna mohla být opravdu přínosem a můžeme mít vztah, který má budoucnost.

Zdraví: Jsme plní síly a vitality. Jsme plodní a můžeme snadno počít potomka.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA