cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 1. SRPNA DO 8. SRPNA 2022

2 HOLE

Všeobecně nám karta říká, že i na dále bude přetrvávat období, kdy se moc nikam nepohneme a ani nebudeme schopni se moc rozhodovat o své budoucí cestě. Začneme mít pocit, že jsme lehce uvízli v pasti a že vlastně nemáme sílu ani chuť se nikam pohnout a rozhodnout se.

 

Práce: Po pracovní stránce jsme sice víceméně najeli na autopilota a fungujeme, ale stále to není ono. Pracovní výkony jsou jalové, naše schopnost se rozhodnout je nulová. V podstatě je vhodné maximálně dokončit své úkoly a nové, zvláště pokud se očekává naše rozhodnutí, moc nezačínat. Naše rozhodnutí by nemuselo být úplně správné. I když velice dobře víme, že stojíme na rozcestí a je víc než nutné se konečně vydat nějakým směrem. Naštěstí je práce tolik, že si můžeme dovolit ten luxus chvilku ještě tápat na místě a čekat na správný čas.

 

Vztahy: Co se týče vztahů i v lásce můžeme očekávat spíše vlažné období. Pokud čekáme na nějaké partnerovo rozhodnutí, zvláště pokud si má vybrat mezi námi a někým nebo něčím, moc si od toho neslibujte. Než nějakou akci očekávejte spíše lhostejnost a mlžení. Celkově bude ve vztazích vládnout nedůvěra a lhostejnost. Zkuste to chvilku vydržet. Do ničeho se nenechte tlačit a ani netlačte partnera či lidi okolo sebe. Toto období je přechodné a naštěstí už se blíží jeho konec.

 

Zdraví: Po zdravotní stránce nás může tížit i psychika, deprese, stres a únava zřejmě vykonají svoje. Pokud nás přemůže nemoc, určitě nás potrápí o trochu déle, než jsme zvyklí.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA