cena hovoru je 50 Kč za minutu

Runová věštba pro rok 2020

Jaké runy k nám promluvily o průběhu letošního roku?

 

1. runa Yr - prázdná runa  
osudová
- patří všem živlům

Rok 2020 zakončuje druhou dekádu 21. století, náš osud je zahalený tajemstvím, a ačkoliv by řada z nás chtěla vědět, co nás přesně čeká a s čím můžeme počítat, život má s námi svoje plány, které nemáme znát a snažit se měnit. Vikingové byli fatalisté a věřili, že jejich osud určují Norny, severské sudičky, ale že člověk, který je statečný a čestný si může vydobýt jejich přízeň a tím i lepší osud. V roce 2020 bude vše tak, jak má být, naše činy a skutky už byly vykonány a kolo osudu se roztočilo.

 

2. runa Ehwaz
koňská runa
je spojená s živlem země

Člověk a kůň odpradávna patřili k sobě, kůň pomáhal při práci, byl průvodcem na cestách i věrným druhem v boji. Oba patřili nerozlučně k sobě. Člověk se ale musel o svého koně dobře starat. Toto partnerství je symbolem důvěry a přátelství. Runa Ehwaz je symbolem oka a je runou Odinova okřídleného koně, osminohého Sleipniho, který létal s Všeotcem oblohou. V příštím roce nám koňská runa může přinést nové pracovní příležitosti, změny, cesty i nový domov. Může se ale jednat i o cesty duchovní a s tím spojené prozření a nový směr života. Můžeme se spolehnout na své přátele a partnery a oni se mohou spolehnout na nás. Štěstí nás čeká i v lásce, ale pouze v případě, že budeme tolerantní, věrní a budeme si vážit jeden druhého, pak nám bude přáno a dostaneme křídla, abychom mohli vzlétnout. Tato runa symbolizuje pomoc bohů a potvrzuje význam osudové runy.

 

3. runa Gebo  
dar – obrácená pozice
– patří k živlu vzduchu

Tato runa, která patří bohyni Freye, symbolizuje dar, který vytváří pouto mezi dárcem a obdarovaným, ale i obětinu bohům. V minulosti byla ochrannou runou, která měla bránit před otravou jedem v poháru medoviny. Runa Gebo padla v obrácené pozici, která předznamenává nevyrovnanost energií, sobeckost, závist, ta může přerůst i v nenávist.  Bohužel jsme si zvykli jít snazší cestou, mnoho věcí a skutečností považujeme za samozřejmost a domníváme se, že na ně máme nárok bez jakéhokoliv přičinění. V tomto roce bychom měli být opatrní v obchodních vztazích a nabídky, které vypadají lákavě raději dobře prověřit. Neslibovat to, co se nedá uskutečnit, nepodvádět. Nečestným jednáním mohou být ohroženy i dlouholeté přátelské vztahy i partnerské svazky. Pozor na zneužívání léků, drog, ale i na otravu duševní. Technika, která by měla být našim sluhou a pomáhat nám, nás může opanovat, stát se naším pánem a zahnat nás do izolace a osamění.

 Šťastný rok vám přeje

Věštírna Květy Fialové      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

 

 

 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA