cena hovoru je 50 Kč za minutu

Rok 2020 - numerologie

Rok 2020 klepe na dveře a všichni jsme zvědaví, co chystá a jaký bude. Přináší především řád a pořádek do našich životů. V praxi to bude znamenat, že každý bude muset přijmout určitou disciplínu. Vše bude mít svůj čas a pro žádné ukvapené jednání nebude místo. Čeká nás hodně práce. A tu má mnoho z nás již naplánovanou a promyšlenou z roku 2019. Budeme stavět, rekonstruovat a doslova a do písmene dřít. I na sobě. Pokud si letos dáte novoroční předsevzetí, že budete například cvičit, máte velikou šanci, že závazek splníte.

LÁSKA
Vztahy budou příští rok hrát hlavní roli snad u každého z nás. Ať budeme řešit cokoliv, bude to ve skutečnosti o vztazích. Nepůjde jen o partnerské vztahy, ale i o přátelské, rodinné a pracovní. Zatoužíme po rovnováze a klidu. Pro jejich dosažení budeme muset vzpomenout na staré křivdy a zpracovat je. Čeká nás tedy léčivý proces. Kdo se aktivně nepřipojí, ten zůstane stát, nebo se s ním dokonce rozloučíme. Nemusíme však litovat. Vztahy, které nemají životaschopnost, funkčnost a smysl, se prostě v příštím roce rozpadnou. Vzhledem k velmi silné touze trávit co nejvíce času ve společnosti, potkáme spoustu nových přátel a z některých náhodných setkání vzniknou hodně silné vazby. Milostné vztahy budou vznikat postupně a pomalu. O to budou trvalejší.

PRÁCE
Toto téma by šlo vyjádřit slovem - dřina. Také ale budeme mít velikou šanci ukázat svůj talent, asertivitu, preciznost, píli a organizační talent. Potrápí nás puntičkářství a panovačnost nadřízených. Při plánování nových projektů se nám podaří nastavit vše v rovnováze, jen vývoj bude pomalejší, než bychom si představovali. Zaběhnuté firmy budou mít práce víc než dost. Dařit se bude hlavně řemeslům, stavbě a ruční výrobě. Potom také diplomacii, herectví, hře na hudební nástroje a tréninku ve fitness centrech. Nejvíce půjde práce od ruky těm, kteří k dílu budou přistupovat zodpovědně a v souladu s pravidly. Spravedlnost dostihne toho, kdo je bude porušovat. Proto opravdu dbejte na pravidla a mějte vše v pořádku a včas.

ZDRAVÍ
Po této stránce máme letos šanci pro sebe hodně udělat. Kdo má v plánu hubnout, cvičit a dávat si do pořádku své tělo, má to nejlepší načasování. Pokud chcete trvalé výsledky, zapomeňte na rychlé diety. Dodržujte režim stanovený dietologem, cvičte pod dohledem trenéra a nezapomínejte na odpočinek. Vzhledem k celkové pracovní vytíženosti hrozí, že bychom se mohli vyčerpat, je tu riziko svalové únavy, bolesti šlach, kloubů a úrazů. Lidé, kteří jsou po nějaké závažnější léčbě, by měli tento rok být obzvláště opatrní a dodržovat lékařem stanovené diety a medikaci. Mohlo by se totiž stát, že se nemoc navrátí či zhorší. Rozhodně na sebe přes veškerý shon a stres nezapomínejte a dopřejte si hodně odpočinku, klidu a harmonie. Přestaňte se jen obětovat pro druhé a myslete také chvíli na sebe.

Šťastný rok 2020 přeje

Věštírna Květy Fialové

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA