cena hovoru je 50 Kč za minutu

Rituál na zlomení překážek - Novoluní v Panně

Plné Novoluní ve znamení Panny sice vrcholilo dnes krátce po poledni, jeho magickou nádheru si opravdově vychutnáme až po západu Slunce. Však za soumraku, ještě lépe při svitu svic či lampy se mnohem lépe sní, než v úžehu poledne. Dnešní večer je okamžikem, kdy bychom se měli alespoň na chvíli zasnít a také zavzpomínat. Vrátit se v představách třeba do dětství a vybavit si, čím jsme toužili být, čemu se věnovat, čeho dosáhnout, kde jsme se viděli jako ti velcí a dospělí. Jako děti jsme ještě měli kontakt s duchovním světem, ze kterého jsme přišli. Ještě jsme dychtili naplnit svůj úkol a uplatnit svou jedinečnost, kterou nás vybavilo Universum.
Zkusme se dnes ohlédnout a vzpomenout si. Nakolik jsme na své vysněné a cestě a jak mnoho jsme se od ní vzdálili? Pamatujeme si ještě na to, kým jsme, nebo nás už utloukla realita, rozum, praktičnost a mantinely domnělých omezení?
Ne, určitě vás nenabádáme, abyste měnili třeba zaměstnání, ostatně osobní úkol má s povoláním jen málokdy něco společného. Za svůj individuální dar jen zřídkakdy dostáváme peníze, ten vkládáme do společného prostoru jako osobní přispění k obecné harmonii.

Pakliže svůj osobní úkol znáte, ale máte pocit, že vám jej znemožňuje uplatnit příliš mnoho překážek, můžete si spolu s námi udělat malinký, ale opravdu účinný rituál. Je trochu jiný než klasické rituály, které vyžadují hluboké soustředění, samotu a intimitu. K tomuto rituálu můžete přizvat i kamarádky, je docela zábavný a smích je u něj výhodou.

Rituál na zlomení překážek:
Budeme vycházet z toho, že znáte svůj cíl a umíte pojmenovat překážky, o kterých si myslíte, že vám hatí cestu k němu. Připravte si svíci (bez ní čarodějka nedá ani ránu) a nějaký klacík, špejli, jídelní čínskou hůlku, nebo něco podobného.  
Zapalte svíčku a soustřeďte se. Pomyslete na svůj cíl. Vezměte do ruky klacík a dejte mu jména všech vašich překážek. Třeba řekněte  -
    „Tvé jméno je – Strach, Nedostatek peněz, Odpor mého manžela, Závist sousedů, Moje nepřipravenost, Můj nedostatek talentu, Lenost…“
Nazvěte klacík všemi jmény negativních okolností, která vás napadnou.
Uchopte klacík oběma rukama a s velkou parádou, klidně i trochu teatrálně jej zlomte. Opravdu si užijte ten okamžik, kdy dřívko praskne vejpůl. Pokud pracujete v kruhu s přáteli, teď je čas, aby se připojili i oni. Můžou vás plácat po zádech, chválit, pokřikovat
    „To bylo snadný, tys to dokázala, jsi borka!!!“ Nebo „Takový Strach to byl a už je na dva kusy!“
To všechno proto, abyste získali pocit snadnosti a lehkosti a především pocit převahy nad svými protivenstvími. Pokud pracujete sami, zbývají slova pochvaly a nadšení samozřejmě na vás.
Cesta k vašemu naplnění je nyní otevřená.
K tomu vám dopomáhej Universum!
A tak se staň.

Vaše Věštírna Květy Fialové

Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA