cena hovoru je 50 Kč za minutu

Prosincový úplněk - Archanděl Metatron

Archanděl Metatron se nabídl být nám patronem a průvodcem při přechodu do nového roku 2020 a jeho vibrací. Pomůže s nastavením řádu při přechodu do čtyřkového roku 2020 a nabízí pomocnou ruku s nastavením struktury v tomto náročném roce. Nebojme se ho požádat o pomoc. Jak to udělat?

Zapalte čtyři bílé čajové svíčky kdykoli během úplňkového dne a požádejte Archanděla Metatrona, ať vám pomůže s organizací života tak, aby vše probíhalo k nejvyššímu blahu vás i všech zúčastněných. Poděkujte. Dál nechte Vesmír pracovat a pomoci vám.

Archanděl Metatron stanovil řád také pro naši další spolupráci - budeme se potkávat i v následující úplňkové dny s Archandělem, který nabídne pomoc podle tématu období.

Proč nyní právě Archanděl Metatron, se kterým jsou nejčastěji spojována slova jako nebeský řád a nastavení struktury? Dvanáctého prosince 2019 máme silný devítkový Úplněk ve znamení Blíženců, který pomyslně uzavírá sérii silných osmičkových Úplňků v trojkovém roce 2019. Uzavírá letošní rok a jeho energie bude ovlivňovat i přechod do nového čtyřkového roku. Úplňky předcházejícího dvojkového roku 2018 probíhaly za velmi zvláštních konstelací. Jako by nám Vesmír říkal, ať si uklidíme ve svém životě, pochopíme sami sebe, své lekce i situace okolo nás a přehodnotíme priority. A pak nám chtěl být nápomocen posledním Úplňkem v roce a jeho energií k tomu, abychom nechali odplynout to, co nám neslouží.

Dnešní Úplněk je ovlivněn vibrací čísla 9 – je spojen s ukončením určité etapy. Luna stojí v Blížencích. Zrozenci astrologického znamení Blíženců jsou popisováni jako lidé mnoha tváří, neposední, komunikativní, někdy lehkovážní. Jde o vzdušné znamení. Když vezmeme, že právě tento Úplněk nastává na přechodu do roku 2020, nepřekvapí, že nám Archanděl Metatron nabídl pomoc a radu. Kdy jindy než teď bychom měli s pokorou a poučením přijmout vše, co jsme k sobě přitáhli, vzít si poučení, a nastavit řád a strukturu svého života tak, aby nastal klid a stabilita v duši i mysli, a tím i kolem nás. Právě s tím by měl být spojen nadcházející rok 2020.

Na závěr několik témat spojených s Archandělem Metatronem - realizace Kristova vědomí, spojení Božského a lidského, odhalení něčeho skrytého v sobě i ve světě, přijímání Boží lásky.

Nechť je vám energie a pomoc Metatrona nápomocna v přechodu do roku před námi.
Přejeme šťastnou cestu plnou požehnání!

Věštírna Květy Fialové

 

 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA