cena hovoru je 50 Kč za minutu

Předpověď na červenec 2021

Začalo léto a je to znát i v našem tarotovém výkladu.

Nastává jakési odlehčení, máme si užívat pohody v přírodě, u vody, na sluníčku. V této nadcházející době vznikne mnoho nových přátelství, seznámíme se se zajímavými lidmi. Určitě prožijeme i prázdninová zamilování – v kterémkoli věku a některá přerostou v trvalý vztah.

Podpořme naše rekreační zařízení a vyjeďme do wellness, na masáže a za gurmánskými zážitky. Jíst máme zdravě – dopřejme si melouny, jahody, třešně, rybíz, angrešt a všechno, co léto štědře nabízí. Ovoce a zeleninu jezme čerstvou, mnoho vařené stravy si odpusťme. Stravu také odlehčeme, možná je čas zaměřit se na vegetariánství. Všechno v našem životě má mít i duchovní rozměr. Denně bychom měli pít bylinkové čaje, suroviny na ně si máme nasbírat sami. Bylinky necháme přejít varem a potom je dáme na deset minut odstát. Čaj pijeme bez cukru, sladit bychom měli pouze medem. Odpusťme si alkohol, našemu tělu neprospívá, zbytečně zatěžuje játra a rozkládá se na cukr, takže se po něm přibírá. Pijme čistou, pramenitou vodu. Můžeme ji dochutit citrónem. Využijme nádherného počasí a jak to jen půjde, je dobré slunit se a plavat v přírodě, chodit na procházky, cvičit, jezdit na kole.

Karta Vůz hovoří o cestování, v letošním létě to je cestování hlavně po našich koutech, u nás v Čechách i na Moravě je takových krásných míst dost. Letos se rozmáhá pobývání v karavanech.

Královna holí – to je magická osoba – zaměřme se na bylinky, tvarování postavy, přírodní léčení. Dopřejme si masáže, kosmetiku, pedikúru a další zkrášlování, které nám zvedne sebevědomí. Možná nastal čas začít se věnovat v oblasti práce věcem, které nás opravdu baví a naplňují a začít si konečně plnit své sny. Klidně můžeme mít práce dvě i více, prostě se snažit na všech frontách.

Šestka pentaklů – tato kartička symbolizuje pomoc ostatním, kteří to potřebují – v rodině, kamarádi, ale i neznámí lidé potřebují pomoc od ostatních, kteří jsou dnes na tom třeba lépe. A příště možná budeme pomoc od druhých potřebovat i my.

Všem, kteří čtou tento výklad přejeme krásné a radostné léto❤️

www.vykladzive.cz


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA