cena hovoru je 50 Kč za minutu

Pozemští Andělé

Doreen Virtue je americká psycholožka, která při léčebných sezeních s klienty začala vnímat přítomnost strážných Andělů a dalších bytostí světla.

Ve svých knihách popisuje své zkušenosti a vhledy, kdy jí při jejich psaní doslova pomáhali Andělé. Sama uvádí, že píše podle nebeského diktátu. Při psaní svých knih měla obavy, zda budou mít věty a slova vůbec smysl. Takto vznikaly její úžasné knihy, jako například Pozemští Andělé, Léčení s Anděly, Poslové světla, Andělská čísla a další. Vytvořila také sady nádherných karet. Jmenujme alespoň známou sadu – Andělské karty. Tyto karty vytvořila jako obdobu Tarotů. Uvádí, že klienti se některých symbolů v Tarotech obávali, jako tomu třeba bývá u karty Smrti. Z tohoto důvodu Andělské karty vytvořila.
Doreen ve svých knihách popisuje vlastnosti tak zvaných Pozemských Andělů. Pozemským Andělem je podle ní každá bytost, která pomáhá ostatním. Jsou to doopravdy laskaví lidé, kteří vědí od útlého věku, že jejich posláním je, šířit zde na Zemi dobro, lásku a světlo. Tito lidé měli většinou těžké dětství, bývali od ostatních šikanováni, narodili se do nefunkčních rodin a prožívají vztahy s partnery, kteří pijí, berou drogy a mají další závislosti. Pozemský Anděl se snaží své problematické partnery napravovat, mají s nimi nekonečnou trpělivost a nakonec, většinou zlomení, odcházejí z nefunkčního vztahu.

Doreen Virtue uvádí, že tyto bytosti světla mohou pracovat jako herci, zpěváci, ale i v pomáhajících profesích jako ošetřovatelé, učitelé, terapeuti, lékaři nebo ti, kteří léčí slovem – kartáři, numerologové, astrologové. Ovšem Pozemské Anděly je možné najít i v dalších profesích. Poznáme je podle laskavého vystupování, čestného jednání, které se dnes již moc nenosí, podle zvláštního půvabu a krásy. Jejich oči jsou jiskřivé, mají něžný pohled, ale někdy i rošťácký, když jde o Přírodní bytosti.

Sama Doreen pozemské bytosti Světla rozděluje na Pozemské Anděly – ti jsou vznešení, mohou mít baculatější tvary, ale jsou velmi krásní, ženy mívají dlouhé vlasy a krásné rysy ve tváři

Potom to jsou Přírodní bytosti – lesní mužíci, víly – jsou podobní svým zástupcům z neviditelného světa. Víly například mohou být tanečnicemi, herečkami nebo jsou to zpěváci a jiní umělci.

Další skupinou jsou Vesmírné bytosti – tito zástupci většinou nechtějí žít ve vztazích, na pohled bývají chladní a odtažití, ale lidem pomáhají na každém kroku, třeba Vás pustí před sebe ve frontě, podrží dveře a pomoc berou jako samozřejmost a jako svou povinnost. Jejich oči jsou jakoby osvětlovány zevnitř a mívají velmi zvláštní tvar očí.

Dívejme se tedy kolem sebe a také zkoumejme sami sebe, jestli nejsme pozemským Andělem nebo kolik takových Andělů osobně známe.

Je skvělé si některou knihu od Doreen Virtue přečíst. Letní období, s krásnou knihou u vody na dovolené, se k tomu skvěle hodí.


 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA