cena hovoru je 50 Kč za minutu

Partnerská numerologie

Životní číslo a jeho vibrace ukazují naši osobnost, čím bude ovlivňována naše životní cesta a jaké budeme vyhledávat typy lidí a životní příležitosti, ale i to, jaké budeme mít reakce v určitých situacích. Podle životního čísla sebe a partnera si můžeme jednoduše spočítat, jak spolu tato čísla rezonují a podle toho se dozvíme, v jakém duchu se bude nést náš vztah.

Nejprve spočítejte své životní číslo a životní číslo partnera. Potřebujete data narození vás obou.
Například žena narozená 2. 5. 1979.
Své životní číslo zjistí tak, že sečte všechna čísla dohromady a sčítá tak dlouho, dokud nedostane jednociferné číslo. 2+5+1+9+7+9 = 33 sčítáme 3+3 =6

Její životní číslo je tedy 6.
Nyní stejným způsobem sečtete i životní číslo partnera. Dejme tomu, že nám vyjde třeba 9. Nyní sečteme obě životní čísla a opět sčítáme, dokud nedostaneme jednociferné číslo. 6+9=15 a 1+5=6  
Vibrace životních čísel partnerského vztahu je vibrace čísla 6.

 Zde se dozvíme, co naše číslo vztahu značí:

 1: Váš vztah je založený na inteligenci, komunikaci a vyjadřování pocitů. Často komunikujete a spíše než gesta, jsou pro vás důležitější slova. Občas máte tendenci jeden druhého trošku utiskovat a ovládat. Ponechejte si svoje soukromí, oba jej potřebujete a odpočinek od partnera rovněž.

 2: Vztah provází silná intuice a porozumění druhému. Vzájemně si vycházíte vstříc a to i v úplných maličkostech. I po letech je mezi vámi velmi hluboký cit. Víte, že k sobě patříte a občas na to hřešíte. Více si vzájemně naslouchejte, předejdete hádkám kvůli malichernostem.

 3: Váš vztah je energický, plný zážitků, radosti a užívání si. V tomto vztahu je stále nutný přísun nových podnětů a sexuální energie. Pokud se jeden z partnerů začne nudit a dostane pocit stereotypu, bude problém.

 4: Váš vztah charakterizuje jedno slovo - stabilita. Jeden na druhého se můžete spolehnout ve všem. Víte, co od sebe můžete čekat. Fungujete naprosto pragmaticky a prakticky. Pokud se ze vztahu vytratí veškerá romantika, zůstanete jako dobrý team a však bez vášně.

 5: Váš vztah je téměř dokonalý. Patříte k sobě. Maximálně si rozumíte a říkáte si veškeré sny, přání i tajemství. Je to tak dokonalé, až by vás to mohlo časem začít nudit. Pracujte také na stabilitě. Vztah potřebuje i pevný základ, nejen duševní pouto.

 6: Váš domov a lidé v něm jsou pro vás pro oba to nejdůležitější. Veškerou energii dáváte do jeho budování a zvelebování. Veškerý volný čas trávíte s rodinou. Pozor na to, abyste se v touze po dokonalé domácnosti a rodině jako ze škatulky, neobětovali vlastní potřeby a váš vztah jako takový. Občas si udělejte prostor jen pro vás a partnera.

 7: Váš vztah je někdy jako těžká zkouška. Oba jste nezávislí jedinci. Chcete být sice spolu, ale i každý sám. Hledejte společné zájmy, poslouchejte se a vnímejte se vzájemně. Nebuďte sobečtí a nezraňujte se vzájemně. Musíte se naučit fungovat jako team.

 8: Váš vztah je o praktičnosti a rozumu. City si vzájemně moc nevyjadřujete. Stále pracujte na změně. Váš protějšek musí vědět častěji, co pro vás znamená a časem se také naučí vyjadřovat city i vám. Můžete se na sebe maximálně spolehnout a byla by škoda o sebe přijít jen kvůli tomu, že spolu neumíte sdílet své emoce.

 9: Váš vztah odráží vaší duchovní část. Jste karmický pár. Vaše duše se dlouho znají a vy to oba víte. Ale občas máte tendenci nevnímat partnera takového, jaký je tady a teď. Oba jste hodně zaneprázdněni a máte na sebe málo času. Udělejte si více času a užívejte si jeden druhého.

 

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA