cena hovoru je 50 Kč za minutu

NUMEROLOGICKÁ PŘEDPOVĚĎ PRO ROK 2021

Až do konce jara nás čeká náročné období. Budeme mít moc práce a málo energie. Budeme se muset hodně snažit, než se nám povede cokoliv dotáhnout do konce. Víc než kdy jindy bude platit pořekadlo: "bez práce nejsou koláče". Měli bychom si důkladně naplánovat vše , co chceme v tomto roce zvládnout a začít s tím od základů . Je ideální čas na stavby a rekonstrukce našich obydlí. Po pracovní stránce není úplně vhodná doba na nějaké velké změny. Taktéž není optimální čas na prodeje a zbytečné utrácení. Riskantní investice či půjčky by pro nás nemusely dopadnout dobře. Spíše bychom měli myslet na zadní kolečka a utrácet jen za to nejnutnější. Ve vztazích nás také nebude čekat moc změn. Budeme se hodně zdržovat doma v kruhu rodinném či ve společnosti nejbližších přátel. A to i když to nebude úplně nutné. Po zdravotní stránce nás čeká poněkud složitější období. Je potřeba se šetřit. Hodně práce a nedostatek energie by mohl většině z nás zadělat na vážnější zdravotní problém. I po psychické stránce bude toto období náročnější

Od konce jara až do poloviny podzimu nás čeká období hýření, zábavy a dobrodružství. Jako kdybychom chtěli dohnat vše, co jsme v předchozím roce nemohli. Budeme se chodit bavit, navštívíme všechny možné kulturní akce s přáteli a nevynecháme jedinou možnost si to užít. Vyhledáme každé dobrodružství, které bychom mohli zažít. Rozjede se cestovní ruch, zajímavé a nezvyklé výlety a všemožné adrenalinové zážitky. Budeme mít sklony hodně riskovat , přehánět to s alkoholem, utrácet apod. Neodoláme ani různým svodům v podobě nevěr. Ale pozor! To by nemuselo zůstat bez následků v podobě nechtěných otěhotnění, pohlavních chorob, ale i hysterických a žárlivých scén a rvaček soků či sokyň. Čili užijte si, ale všeho s mírou a rozumem. Opatrnost je na místě při veškerých finančních transakcích. Nevyplatí se půjčovat si nad rámec svých možností, ale ani půjčovat někomu jinému. Po zdravotní stránce bychom měli být opatrní na záněty, infekce a pohlavně přenosné choroby. Hrozí riziko zbytečných autonehod a různých pádu z výšek při kterých bychom se mohli těžce zranit.

Zbytek podzimu a zima roku 2021 bude docela zajímavé období. Celý tento rok nás čekají politické změny. V naší zemi se to projeví právě na podzim a hlavně ke konci roku. Celkově se ve všech oblastech života dostaví klid a harmonie. Dořeší se spousta starých soudních sporů a většině lidí, kteří si to opravdu zaslouží, se po dlouhé době dostane zadostiučinění. Slavit úspěch bude kultura a umění. Všechna možná kulturní představení, divadla, výstavy apod. budou vyprodané. Nastane rozkvět umění - hudby, tance, herectví atd. Ve vztazích se uklidní energie a vzniknou nové vztahy. Spousta mužů se konečně odhodlá požádat své partnerky o ruku. Dost svateb se stihne uskutečnit ještě do konce roku Po zdravotní stránce nás spíše potrápí choroby, které budou vyvolané psychikou. Jinak ženám, které měly dlouhodobě problémy s otěhotněním, bude štěstí přát a  podaří se jim otěhotnět, a to i dokonce ženám, které v to už nedoufaly.

Přejeme úspěšný rok 2021, nechť vás štěstí, radost, láska, klid a mír provází.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA