cena hovoru je 50 Kč za minutu

MĚLI JSTE NEDÁVNO NAROZENINY? JAKÝ VÁS ČEKÁ ROK?

Pro toho, kdo se dívá, naslouchá nebo se jiným způsobem rozhlíží po světě a svém životě, zanechal vesmír všude spoustu záchytných bodů. Kdo se skutečně táže, dostane odpověď. Důležité ovšem je ovládat jazyk, kterým k nám vesmír hovoří. Jen tak můžeme správně dešifrovat zprávy, kterými jsme vedeni k nalezení pravdy, spokojenosti a štěstí.

Někdo k dialogu s vesmírem používá výklad karet, jiný výklad horoskopu, numerologii,, někdo používá čistou intuici, nebo výklad snů.

Zajímavé poselství může vydat třeba den v týdnu, ve kterém jsme se narodili. Mnoho o tématech dvanácti měsíců našeho života vypovídá třeba i den, kdy jsme oslavili naše poslední narozeniny. Tato teorie vychází ze vztahu jednotlivého dne ke konkrétní planetě, které astrologie přiřazuje soubor vlastností, a vlivů na člověka.

Podle toho, na který den připadly vaše poslední narozeniny, prožíváte rok:

 ROK ŠTĚSTÍ - NEDĚLE

Vláda Slunce. Slunce probouzí naše srdce pro city, ovšem koho budeme milovat, to už záleží jen na nás. Naše touha po citu jak dávaném, tak přijímaném, může znamenat, že se zamilujeme hned do několika bytostí najednou. V horším případě jen do sebe. Odvrácenou stranou Slunečního roku je hrozba egoismu, sebestřednosti a sobectví, pohrdání cizími zájmy. Ty lepší aspekty jsou laskavost, optimismus, láskyplnost, radostnost, smysl pro hluboké přátelství. Tíhneme ke světlu a to nás nabíjí. Jsme tvůrčí, nadšení a družní. Jsme atraktivní pro okolí a zažíváme uznání veřejnosti.

 ROK RODINY - PONDĚLÍ

Vláda Luny.

ROK BOJE - ÚTERÝ

Vláda Marse.

ROK PŘÁTEL - STŘEDA

Vláda Merkura.

ROK KARIÉRY - ČTVRTEK

Vláda Jupitera.

ROK TUŽEB - PÁTEK

Vláda Venuše.

ROK ZKOUŠEK - SOBOTA

Vláda Saturna.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA