cena hovoru je 50 Kč za minutu

Magie – kouzlo Pod křídly andělů

Krásné prázdninové dny jsou již za námi a pomalu se s námi bude loučit i babí léto. Nastupující podzim nás přivítá nejen pestrou paletou barev, ale i chladnými a mlhavými rány. A tak nezbývá než uklidit letní garderobu, místo drinku si uvařit teplý čaj či dobrou kávu a užívat si pohodu svého domova. Tento trend, zvaný hygge, k nám přišel ze severských států a je velice jednoduchý – pokud si nemůžete užívat slunné dny venku, je potřeba strávit podzimní a zimní čas co nejpříjemněji, obklopit se pohodlím, světlem a prostě se rozmazlovat drobnými radostmi. I když u nás není zima tak mrazivá a temná jako na severu, dokáže nás také pěkně potrápit a tak nás vytvoření domácího zázemí a pohody nabije novou energií, vždyť náš domov je místo, kde se máme cítit se šťastně a být v bezpečí. A abychom byli v bezpečí i energeticky, můžete poprosit o ochranu boží posly – anděly.

Co budete potřebovat?

bílou svíci

4 malé bílé živlové svíčky (mohou být i čajové)

bílou sůl

figurku anděla

pergamen

bílý váček

vonnou tyčinku Divine power (Božská síla) možno nahradit vonnou tyčinkou s myrhou - v ezoterických prodejnách

 

Kouzlo Pod křídly andělů je silné ochranné kouzlo, které je třeba provést při Novoluní kdykoliv během dne. Pozor: pokud jste unaveni nebo se necítíte dobře, raději provedení kouzla odložte na příští Novoluní, kdy budete opět v dobré kondici.

 

Nejdříve se vykoupejte a oblečte si pohodlný oděv. Pak napište na pergamen text s prosbou o ochranu a požehnání andělů.

Pozor: Kouzlo provádíte na vlastní nebezpečí, zabezpečte prostor před ohněm a neodcházejte pryč od dohořívajících svíček.

Můžete začít. Připravte si oltář, do středu umístěte bílou svíci, okolo malé živlové svíce, figurku anděla a váček. Okolo oltáře vysypejte kruh bílou solí, zapalte svíčku, otevřete kruh, přivolejte 4 živly a anděly (je možné vybrat si konkrétního anděla či archanděla). Nejprve poděkujte za vše, co vám bylo dáno, pak si představujte, že andělé chrání vás i vaše blízké a že váš domov a vše kolem je chráněné, klidné a plné čisté energie. Vizualizujte si, že ochranná síla andělů zahání vše špatné a že vše je zahaleno do bílé ochranné mlhy, pak zapalte vonnou tyčinku a uchopte figurku anděla. Vizualizujte si, že se do ní všechna ochranná síla vpije a poproste anděly, aby vás vzali pod svá ochranná křídla. Pak přečtěte text z pergamenu a znovu andělům poděkujte. Věnujte kouzlu nejméně 15 minut, pak jej ukončete slovy
 „Toto je má vůle, tak se staň!“
Poděkujte a uzavřete kruh. Tyčinku a svíce nechte v klidu dohořet – nesfoukávat, pokud byste je museli uhasit, použijte zhášedlo - pak ukliďte oltář, zapište si kouzlo do své knihy stínů, mlčte a čekejte. Pergamen vložte do váčku, nasypejte do něho zbytky soli a položte na něj figurku anděla, kterou umístíte na vhodné místo, pokud ji z nějakého důvodu nemůžete mít vystavenou, zabalte ji do kousku bílého plátna a spolu s váčkem uložte k oltáři. Zbytky svíček, tyčinek a vyhořelé zápalky zakopejte do země a poděkujte jí za pomoc. Pokud to není možné, vše spláchněte na toaletě a poděkujte vodě za pomoc.

Vše špatné je pryč a vy jste pod ochrannou andělů. Všímejte si, zda vám andělé nedají znamení - můžete cítit nezvyklou vůni, vidět na hodinách stejná čísla (např. 11 hod 11 minut) nebo najít malá pírka - jen si věřte a nezapomeňte, že jakékoliv pochybnosti kouzlo ruší!

 

Krásné podzimní dny přeje
Věštírna Květy Fialové          

 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA