cena hovoru je 50 Kč za minutu

Krizové období a runová předpověď budoucnosti


Minulost

1. runa YR - osudová 
Osudová runa předurčuje tento rok a ukazuje svoji moc. Rok 2020 je osudovým rokem a nejen s každým z nás, ale i s národy a jednotlivými zeměmi má svoje plány. Každý z nás může buď čekat na jeho verdikt, nebo může bojovat a přesvědčit Norny, severské sudičky, že si zaslouží lepší osud.

 2. runa FEHU - obrácená pozice
Runa, zasvěcena bohu Freyovi, je runou bohatství. Dobytek byl nejen platidlem a obživou, ale i symbolem majetku a schopnosti ho nejen získat, ale i udržet. V duchovní rovině symbolizuje FEHU vlastnictví a to jak hmotné, tak i duchovní, posiluje svornost a velkorysost. Po zdravotní stránce je spojena s hrudníkem a posiluje nás proti stresu. Bohužel runa padla v obrácené pozici, která znamená překážky, stagnaci i obavy o náš majetek. Vyvarujme se strachu, který ochromuje nejen naše dýchání, ale i jednání.

 3. runa ISA - led
Tato runa chrání před magickým útokem, podporuje samostatnost a posiluje vliv již vytažených run. Led, v který se změnila proudící voda, nás zastavil, drží nás na místě a nutí nás vyčkat, jak situace dopadne, ale tím nás i ochraňuje, jen pozor na pasivitu a pouhé přežívání, až jarní tání odnese ledy, budeme se muset probudit a začít aktivně jednat.

 

Přítomnost

1. runa RAIDHO – kolo
Kolo se pohybuje vpřed, tato runa nás chrání na cestách, urychluje změny a přináší novinky. Je také i symbolem pro tělesnou lásku a proto, pokud uvažujete o zahájení nového vztahu, váhání není na místě, vzniklé krizi se lépe čelí ve dvou.

2. runa DAGAZ – nový den
Runa Dagaz je symbolem pro úsvit, ráno vidíme vše v jasném světle, přichází nový růst i náhlé změny. Je čas na vyhodnocení získaných informací, v budoucnu nám mohou prospět. Tato runa nám přináší naději na změnu k lepšímu.

 3. runa KAUNAZ - pochodeň
Kaunaz - pochodeň svítí jasným plamenem a zahání temnotu. Pro naše předky byl oheň zdrojem světla i života, ale pochodeň je i symbolem vnitřního plamene. Tato runa nás chrání při horečkách a zánětech, pomáhá nám vidět problémy v jasném světle a nabíjí nás novou energií – teď můžeme ukončit toto těžké období.

 

 Budoucnost

1. runa GEBO – dar – obrácená pozice
Runa GEBO, ochranná runa Freyi a Freya, je symbolem daru, finančního vyrovnání, obchodních i partnerských vztahů. Bohužel v obrácené pozici naznačuje nerovnováhu energií, řada lidí nebude spokojena nejen se slibovanou finanční náhradou, ale i s celkovým vývojem situace. Lidé se musí naučit se spoléhat sami na sebe a nečekat nezávazné velkodušné dary.

 2. runa EHWAZ – koňská runa
Koňská runa – symbolizuje důvěru a přátelství, protože člověk a kůň odpradávna patřili k sobě, je i znakem oka a runou Odinova okřídleného koně, osminohého Sleipniho, který létal s Všeotcem oblohou. Pro nás má pozitivní význam – po skončení krize nám může přinést nové příležitosti a velké změny. Ukazuje nám i duchovní cesty a s tím spojené prozření, už víme, na koho se můžeme spolehnout, kdo je našim opravdovým přítelem i spolehlivým obchodním partnerem a i my jim budeme našim postojem garantovat, že i oni se mohou spolehnout na nás. Štěstí nás čeká i v lásce, krize posílila všechny tolerantní a věrné páry. Pokud si budeme vážit jeden druhého, pak nám bude přáno a dostaneme křídla, abychom mohli vzlétnout. Tato runa symbolizuje pomoc bohů a potvrzuje význam osudové runy.

3. runa HAGALAZ - bouře s krupobitím
Runa Hagalaz patří bohu Heimdallovi, Odinovu synovi a strážci Duhového mostu, je velmi důležitou runou a je nazývána matkou run, z které prý vznikly ostatní runy. Věští nám, že bouře, která udeřila zcela nečekaně, byla osudová a nevyhnutelná. Přinesla krupobití, vyčistila vzduch, ale po ní už nikdy nebude náš život stejný, jako předtím. Poznali jsme, že jsou bouře, které nekontrolovatelně ovlivní náš život a nelze se jim vyhnout, můžeme se jen snažit zmírnit následky a začít znovu. Runa nám přináší tělesnou i duševní vyrovnanost, vybízí nás k návratu ke kořenům a k životu ve větším souladu s přírodou. Pomáhá nám prohlédnout a hlavně se poučit. Dostáváme novou šanci, schopnosti i dostatek sil všechny těžkosti překonat.

 

Lepší dny, hlavně hodně zdraví a štěstí
přeje
Věštírna Květy Fialové

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

 

 

 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA