cena hovoru je 50 Kč za minutu

Kouzlo přitažlivosti

Rituál, kterému se chci dnes věnovat vznikl již v době 1500 př.n.l. Když do Irska přicházely první vlny Keltů, našli zde podle legendy ostrov obývaný božskými bytostmi jménem Tuatha De Danaan (Děti bohyně Dany). Thuatové byli krásní lidé, plavovlasí, vysocí, dobře stavění a nesmírně přitažliví. Co víc, zdálo se, že dokážou svou vůlí měnit svou fyzickou podobu tak, aby vypadali ještě přitažlivěji. Oplývali neuvěřitelným sexuálním nábojem a jejich charisma bylo neodolatelné. Své nepřátele ovládli svou krásou a dostali vždy to, co chtěli. Přestože boj o Irsko nakonec prohráli, proti zbraním neměla jejich krása šanci, svou vlast neopustili, jednoduše se prý uchýlili pod zem. Stali se tak z nich pohádkové mýtické bytosti moderního Irska. Irský folklor oplývá legendami o těchto bytostech, které čas od času opouštějí svá podzemní obydlí a zjevují se obyčejným lidem. A co víc, tak jak se dochovala legenda o Tuathech, dochovala se i zpráva o jejich kouzlu přitažlivosti.

Toto kouzlo přitažlivosti umí změnit naše vyzařování, ovlivní, jak nás lidé začnou vnímat. Dokáže změnit, jak ostatní vnímají naši osobnost a dokonce i náš vzhled. Pokud použijeme toto starobylé kouzlo, staneme se neodolatelní stejně jak bájní Tuathové.

Kouzlo se provádí po setmění v hodině Venuše, za svitu měsíce – 1. února, 1. května, 1.  srpna a 1. listopadu. A budete k němu potřebovat zrcadlo a 2 svíčky.

Barvy dvou svíček vyberte podle své vlastní chuti. Zelená - ta je spojovaná s planetou Venuší, je zasvěcená Matce krásy a lásky. Červená - ta zastupuje vášeň, charisma a energii. Růžová - něha, citlivost. Bílá – čistota, posvátnost. Oranžová - energie přitažlivosti. Abyste uvedli kouzlo do činnosti, potřebujete také talisman - nejlépe šperk. Řetízek, prstýnek, nebo jiný šperk, který nosíte běžně u sebe. Ten nabijete magickou energií.

Kouzlo provádějte v noci, v měsíčním světle, kdy se vše jeví lidským očím trochu jinak. Obličej byste měli mít obrácený na západ, tam, kde sídlí podle legendy Tuathové.

Zrcadlo umístěte před sebe a zapálené svíčky za sebe, každou z jedné strany. Zrcadlo a svíčka budou tvořit trojúhelník s vámi uprostřed. Světlo svíček by se nemělo odrážet v zrcadle, kde byste měli vidět jen svůj obličej. Uchopte připravený talisman do ruky, zavřete oči a meditujte. Až se budete cítit připraveni, otevřete oči a jemně se dívejte na svůj zastřený obraz v zrcadle. Začněte si představovat, jak váš vzhled bere chtěnou podobu. Nenechte se vyvézt z míry, pokud by se váš obličej v zrcadle začal opravdu měnit, to je pouze známka, že kouzlo začíná působit. Dejte si talisman na tělo a odříkávejte magický text:

Z hlubokých doupat a temných vod

Tuathové probouzí se ze dřímot.

Někde tu a jindy tam,

já novou tváří se teď odívám.

Tělo mrštné, štíhlé a pevné mít,

ve dne krásná a v noci svůdná být.

Neodolatelná se zdát všem očím,

Všichni ať se okolo mě točí.

Půvab, sex appeal, osobnost,

Přivábí veškerou lidskou pozornost.

Perfektní postava a krásná tvář,

Kam vejdu, bledne slunce zář.

Prodlévám v myšlenkách a nejdu z hlavy těm,

Které obdařím svým milým úsměvem.

Nikomu není pomoci, protože vidí to, co chci.

Tvář bohyně a oči jako plameny,

Na hlavě bujné zlaté prameny.

Tajemné síly jsou mi ku pomoci,

Toto kouzlo mám ve své moci.

Svíčky po skončení rituálu uhaste a uschovejte v červeném plátně tak, aby nebyly na denním světle a byly dobře ukryty. Pokud budete chtít obnovit sílu kouzla, zapalte svíčky, vezměte šperk do dlaní a znovu odříkejte text. Dělejte to, dokud neucítíte, že vy a váš obraz jsou jedno a totéž.

Věštírna Květy Fialové




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA