cena hovoru je 50 Kč za minutu

Karel Gott

Tento rok se opravdu nesl v duchu numerologické vibrace čísla 9. Což je rok ukončení a karmického naplnění. Velmi často jsme se dozvídali o konci života nějaké slavné osobnosti. Troufám si říci, že nás ale nejvíc zasáhla zpráva o úmrtí Karla Gotta.

Karel Gott se narodil 14. 7. 1939. Vibrace data jeho narození je 5, životní číslo 7. Tato čísla a jejich znázornění v numerologické mřížce říkají, že jde o člověka velmi duchovně a empaticky založeného. Nositel životního čísla 7 může být skvělý léčitel, rád pomáhá lidem a je vždy velmi milý a vstřícný. Jakoby tu vždy byl pro všechny, kteří ho potřebují. Sám však má trošku problémy s city. Pečlivě si je střeží a nerad je dává najevo okolí. Veškeré své potíže a velikou přecitlivělost si nechává sám pro sebe a do svého soukromí. Zdá se, že toto Karel Gott vždy nejlépe vyjádřil svými písněmi.

Tato numerologická mřížka dále hovoří o člověku, který je velmi praktický, zručný a nadaný. Nejlépe mu je, když je pánem svého času a sám sobě zaměstnavatelem. Nebojí se občas zariskovat, rád cestuje a je velmi houževnatý a schopný na sobě opravdu tvrdě pracovat. Do své práce dá maximum, aby výsledek byl perfektní. Přesně takový Karel Gott byl a do svých písní dal vše.

Jeho numerologie byla důkladně rozebraná mockrát. Ráda bych zde trochu rozebrala i to „nešťastné“ datum 1. 10. 2019. Vibrační rok Karla Gotta, do kterého vstoupil o svých narozeninách, bylo číslo 5. A i den jeho úmrtí nesl vibraci 5. Určitě tím nechci říct, že by vibrace 5 znamenala neštěstí. Podstata čísla 5 je proměna a transformace. Pětka značí dobrodružnou cestu, svobodu. Související k numerologické pětce je v Tarotu karta číslo 7- Vůz, pohyb vpřed do neznáma. Tento den měl také převahu jedniček nebo také jedenáct. A to je mistrovské číslo. 11 značí velkou duchovní cestu. A na tu se Mistr vydal. Jeho duše k nám však bude dál promlouvat skrze jeho písně.

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA